Divat

A téli kapszulagardrób elengedhetetlen darabjai

Hogy a hidegben is stílusos maradjon

A kapszulagardrób kiépítése egy hasznos módja annak, hogy leegyszerűsítse szekrényét időtlen, jó minőségű darabokra, amelyek velünk maradnak az évek során, és különféle alkalmakra is megfelelők. A trendek jönnek és mennek, de a stílus örökre megmarad, ezért nagyszerű, ha olyan darabokba fektet be, amelyek idővel is stílusosak maradnak.

A téli kapszulagardrób elengedhetetlen darabjai
Képünk illusztráció
Fotó: NorthFoto

A téli kapszulagardrób lehetővé teszi, hogy mesebeli kabátok, álomszerű csizmák és hangulatos kiegészítők kollekcióját építse fel, amely egyensúlyba hozza a divatot a funkcióval, így ez az egyik kedvenc évszakunk az öltözködéshez. Olvasson tovább, hogy megtudja, mely darabok lesznek az idei szezonban minden bizonnyal az elegáns alapdarabok.

Túlméretezett sálak

Soha ne becsülje alá egy jó túlméretezett sál erejét. A túlméretezett sál meglehetősen sokoldalú, és sok ruhával viselhető: például egy túlméretezett gyapjúkabáttal, vintage bőrkabáttal vagy akár túlméretezett blézerrel. Arról nem beszélve, hogy ha egy tarka darabot választunk akkor bármelyik szürke téli szettünket azonnal feldobja.

Alaprétegek

Az alaprétegek elengedhetetlenek egy hideg téli napon. A basic hosszujjúak, nem csak melegen tartanak minket mikor beköszöntenek a mínuszok, de esztétikailag is sokat hozzáadhatnak aznapi öltözékünkhez. Vehetjük kedvenc ingjeink alá, vagy egy ruha alá is akár.

Téli kabátok

Ha egy téli ruhadarabra fektet be, legyen az egy elegáns télikabát, ugyanis a hosszú, szabott gyapjúkabát időtlen befektetés. A meleget és kifinomultságot biztosító jó gyapjú vagy kasmír stílus azonnal feldobja ruhatárát. Keresse a klasszikus szabásokat.

Nagy válltáskák

Bár a mikro kézitáskák szórakoztatóak lehetnek, hálásak vagyunk, hogy a tágasabb, praktikusabb stílusok ismét divatba jöttek. Egy nagy válltáskába belefér az összes hideg időjárási kiegészítő, és bőven marad hely a mindennapi szükségleteinknek is. Akinek valaha is szüksége volt egy túlméretezett sálat a kabátja zsebébe gyűrni, tudja, mekkora érték a tágas válltáska a téli hónapokban. A legstílusosabb változatok művészien terített sziluettekkel, vastag fogantyúkkal és gazdag árnyalatokkal rendelkeznek, amelyek kiemelik – de nem felülmúlják – a mindennapi ruhatárát.

Polár bélésű harisnyanadrág

Szeretne kiöltözni a hideg téli hónapokban is, de nem szeretné a fagyos hatásoknak kitenni a lábát? Olyan alkalmakkor, amikor miniszoknyát vagy miniruhát szeretne viselni egy hidegebb éjszakán, a polárharisnya remek téli kiegészítő az öltözékhez, praktikus és stílusos lehetőség.

Térdig érő bőrcsizma

Végül, de nem utolsósorban egy jó térdig érő bőrcsizma mindig kiállja az idő próbáját. A térdig érő bőrcsizmák tökéletesek télen, stílusosak, és melegek tartanak bennünket.

Kapcsolódó írásaink