Divat

Ez a váratlan színárnyalat lesz az idei szezon egyik legtrendibb színe

Az oversize gombos ing mindig klasszikus darab lesz a ruhatárában

Idén ősszel kevésbé összpontosítunk a földszínekre, amelyek általában meghatározzák az őszt, és helyette felfigyeltünk egy meglepő színtrendre, amely a 2023-as őszi kifutóshowk-ban bukkant fel: a jégkékre. Jól olvasta: ez az árnyalat mindenütt jelen lesz ebben a szezonban, és ez az időszak a fagyos-lányok ősze lesz majd.

Ez a váratlan színárnyalat lesz az idei szezon egyik legtrendibb színe
Képünk illusztráció
Fotó: NorthFoto

Ezért, hogy felkészülhessünk a szezon színének fogadására, összeállítottuk azokat a szépség- és divatcikkek listáját, amiket beszerezhet ebben a gyönyörű kék árnyalatban.

Divat

Egy szabott, jól illeszkedő nadrág sokoldalúságának köszönhetően sokat fog szerepelni a ruhatárában. Párosítsa azt testhezálló pólóval vagy blézerrel nappalra az irodában, vagy vegyen fel egy elegáns bodyt és egy magassarkú cipőt az éjszakára. Szeretjük őket, mert széles szárú szabású és redőzött részletük van elöl, és természetesen megtalálhatóak ebben a gyönyörű jégkék árnyalatban.

Egy vaskos pulóver őszre? Nem forradalmi, de mindenképpen szükséges. Ha egy túlméretezett pulóvert vesz fel egy farmerrel vagy bőrnadrággal és menő tornacipővel, az biztos módja annak, hogy úgy tűnjön, mintha többet fektetne az öltözékébe, mint amennyit valójában tett.

Az oversize gombos ing mindig klasszikus darab lesz a ruhatárában. Válasszon puha, tartós és kiváló pamut minőségűt, hogy öröm legyen azt viselni. Ha csiszolgatná a ruhatárát, és az örök darabokra koncentrálna, akkor ez egy remek klasszikus, amelyet a trendi színben megvásárolhat.

Kiegészítők

Táska

Ha inkább a részletekkel csempészné be a jeges színt, azt egy elegáns kistáska segítségével tökéletesen teljesítheti is. Egy irodai monokróm szettet például könnyedén felfrissít és trendivé alakít egy designos táska.

Magassarkú

Fagyos őszi ruhatára nem lenne teljes egy pár jégkék cipő nélkül. A lábbelik viselhetők farmernadrággal és fehér pólóval a lezser megjelenés érdekében, vagy egy rendezvényre készült ruhához is.

Szépség

Lehet, hogy a kék szájfény elsőre ijesztőnek tűnhet a többség számára, de nyomós érveink vannak mellette. Egy fényes-olajos formula – melynek áttetsző alapja van, visszafogott jegeskék foltokkal, visszaverik a fényt, és hozzájárulnak az üveges, magas fényű felülethez – bájosan kiemeli az ajkakat. A finom kék csillogások egy kicsit fehérebbé is tehetik a fogait, ami a kiemelkedő formula és kidolgozás mellett jelentős plusz.

Az ikonikus Essie körömlakk jeges kék árnyalata régóta kedvence a márka hűséges rajongóinak. Eddig leggyakrabban a nyári hónapokban láthattuk, de a krémes pasztellkék árnyalat tökéletes módja annak, hogy lábujjait (vagy körmeit) az idei trendi színbe mártsa.

Szemhéjfesték

És végül, de nem utolsósorban természetesen ott van a szemhéjfesték is. Fontos, hogy a megfelelő árnyalatot válasszuk, különösen a kék szín esetében. Itt ugyanis éppen egy kis fagyosságot szeretnénk kölcsönözni arcunknak és tekintetünknek, nem elvonni az egész arcunkról a figyelmet egy rikító színnel.

Kapcsolódó írásaink