Divat

Ezek a körömtrendek hódítanak 2023-ban

Az urbánus divat és a művészi vonalak egyre inkább beolvadnak a körömtervezésbe is

A 2023-as év körömtrendjei rendkívül sokszínűek és izgalmasak, lehetővé téve mindenki számára, hogy megtalálja a saját stílusát, és kifejezze egyediségét a körmein keresztül. Legyen szó metálos ragyogásról, minimalista vonalakról vagy éppen virágos romantikáról, a körömtrendek széles választéka mindenkit arra ösztönöz, hogy merjen kísérletezni, és hozza ki a legjobbat körmeiből is.

Artisztikus vonalak

Az urbánus divat és a művészi vonalak egyre inkább megjelennek a körömtervezésben is. A grafikai ihletésű minták, festmények és színes szimbólumok egyaránt megtalálhatóak a 2023-as körömdivatban. Ez a trend lehetővé teszi, hogy egyedi és személyes üzeneteket közvetítsünk körmeinken keresztül.

Metálos csillogás és fémes ragyogás

A fémes árnyalatok sosem mennek ki a divatból, és 2023-ban is a reflektáló metálok dominálnak. Az ezüst, arany, réz és bronz árnyalatokkal játszó körömdíszítések és minták igazán lenyűgözővé varázsolják a kezeket. Legyen szó teljesen metálos körömlakkokról vagy aprócska fémes díszítésekről, ez a trend garantáltan különlegessé teszi körmeinket.

Minimalista vonalak és formák

Az egyszerűség és a minimalizmus örökké divatos marad, de idén aztán tényleg a letisztult vonalak és formák kerültek előtérbe a körmök terén is. A teljesen egyszerű és hagyományos körmök mellett egyes körmökön láthatunk vékony színes vonalakat, geometrikus mintákat és minimalista szimbólumokat, amelyek eleganciát és letisztultságot kölcsönöznek a körömnek.

Szivárvány

Azoknak, akik nehezen tudnak dönteni, hogy milyen is legyen az új körmük, ez a trend kedvez, ugyanis itt minél tarkább egy kéz, annál jobb. Minden körömre kerülhet más szín vagy minta, ami vidám és inspiráló látványt kölcsönöz.

Virágos romantika

A virágokkal díszített körömtrendek a romantika és a nőiesség érzését hozzák magukkal. Az élénk színek és finom vonalak segítségével a virágok a körmökön megelevenednek, létrehozva egy varázslatos megjelenést.

Kapcsolódó írásaink