Divat

Egyszerű és frissítő smink nyárra, kezdőknek is

Segítenek elérni a természetes és ragyogó megjelenést, és ellenáll a legmelegebb napoknak is

A nyár tökéletes időszak egy könnyen elkészíthető és friss smink feldobására, amely a hőség ellenére is frissnek és üdének tartja. Ebben a cikkben megosztunk néhány egyszerű nyári smink tippet, amelyek segítenek elérni a természetes és ragyogó megjelenést, és ellenáll a legmelegebb napoknak is. Akár a tengerpartra készül, akár egy grillpartira, vagy csak munkába megy, ezekkel az egyszerű sminktechnikákkal egész nyáron ragyogóan fog kinézni.

Egyszerű és frissítő smink nyárra, kezdőknek is
Képünk illusztráció
Fotó: NorthFoto

1. Kezdje tiszta vászonnal

Mielőtt bármilyen sminket használna, győződjön meg róla, hogy bőre jól meg van tisztítva és hidratált. Használjon könnyű, olajmentes hidratálót, hogy sima felületet hozzon létre a sminkéhez. Ne felejtsen el felvinni legalább SPF 30-as fényvédő krémet, hogy megvédje bőrét a káros UV-sugárzástól.

2. Színezett hidratáló vagy BB krém

Cserélje le az erős alapozót színezett hidratálóra vagy BB krémre. Ezek a termékek kellemes fedést és hidratálást biztosítanak, így tökéletesek a nyárra. Válasszon olyan árnyalatot, amely illeszkedik a bőrtónusához, és jól dolgozza el azt bőrén a természetes hatás érdekében.

3. Enyhe korrigálás

Minden olyan területre, amely extra fedést igényel, használjon egy könnyű korrektort. Vigyen fel egy kis mennyiséget a pattanásokra, a pirosságokra vagy a szem alatti karikákra, és óvatosan dolgozza el gyűrűsujjával vagy sminkes szivaccsal.

4. Fixálja púderrel

A smink a helyén tartása és a fényesség csökkentése érdekében enyhén használjon egy áttetsző púdert a T-zónára és az olajos területekre. Kerülje a nehezebb púderek alkalmazását, hogy megőrizze friss, harmatos megjelenését.

5. Bronz és ragyogás

Fokozza nyári ragyogását azzal, hogy egy kis bronzosítóval kiemelje azokat a területeket, amelyeket a nap természetes módon is ér: arcát, halántékát és orrnyergét. Ízlésétől függően válasszon matt vagy enyhén csillogó bronzosítót. Ezután vigyen fel egy kis highlightert az arc kiemelkedő pontjaira, például az arccsontokra és a szemöldökcsontra, hogy ragyogó megjelenést kapjon.

6. Éber szemek

Tartsa tekintetét ragyogóan és éberen egy vízálló szempillaspirál segítségével. Ha egy kis színt szeretne hozzáadni, válasszon visszafogott, pasztell vagy semleges tónusú szemhéjfestéket. Kerülje az erős szemsminket, hogy elkerülje a melegben való elkenődést.

7. Hidratált ajkak

Egy egyszerű nyári ajakhoz válasszon hidratáló ajakbalzsamot vagy színezett szájfényt. Ezek a termékek hidratálják ajkait, és színt adnak anélkül, hogy túl nehezek lennének. Ha határozottabbra vágyik, a fényes vagy balzsam felvitele előtt körvonalazza ajkait egy olyan ajakceruzával, amely illeszkedik a természetes ajakárnyalatához.

8. Fixálás és frissítés

Miután befejezte a nyári sminkjét, fixálja le egy fixáló spray-vel. Ez segít a sminknek hosszabb ideig a helyén maradni, még a legmelegebb napokon is. A nap folyamán tartson a táskájában arcpermetet vagy hidratáló spray-t, hogy felfrissítse és hidratálja a bőrt.

Kapcsolódó írásaink