Divat

Mély depresszióba zuhant elrontott orrműtétje után a világ egyik legszebb nője

Végül több helyreállító beavatkozás után a színésznő mostanra úgy érzi, hogy normalizálódott a helyzete

A filmcsillag még a házát sem merte elhagyni, többször feküdt kés alá, hogy orra újra vállalhatóan nézzen ki – írta meg a Hirado.hu.

Mély depresszióba zuhant elrontott orrműtétje után a világ egyik legszebb nője
Priyanka Chopra
Fotó: NorthFoto

Priyanka Chopra, a világhírű indiai színésznő, aki Hollywoodot is meghódította, egy őszinte interjúban beszélt arról, hogy elrontott orrműtétje mennyire megviselte a mentális egészségét.

Objektum doboz

A 40 éves színésznő elmondta, hogy nem sokkal azután, hogy 2000-ben ő lett a Miss World szépségverseny nyertese, egy régóta nem múló felső légúti betegséggel keresett fel egy orvost. A kivizsgáláskor kiderült, hogy Priyanka orrpolipja lehet a felelős a fennálló tünetekért, ezért úgy döntött megműtteti azt.

Objektum doboz

„Nyugodtan veselkedtem neki, hiszen rutinműtétnek számított, de a sebészek hibáztak. Nagyon sötét időszak kezdődött az életemben. Emlékszem, édesanyám elborzadt arcára, amikor levették a kötést. Az arcom teljesen másképp nézett ki, és én nagyon mély depresszióba zuhantam.”

Chopra, aki 2018-ban ment feleségül a Jonas Brothersből ismert, 30 éves Nick Jonashoz, hozzátette, hogy később három különböző filmből rúgták ki, emiatt teljesen elkeseredett, hiszen azt hitte, hogy színészi karrierje már azelőtt véget ért, mielőtt elkezdődhetett volna.

Priyanka ki sem mozdult otthonról. Látva szenvedését, az apja, aki maga is orvos, arra biztatta, hogy végeztessen el egy korrekciós műtétet.

Végül több helyreállító beavatkozás után a színésznő mostanra úgy érzi, hogy normalizálódott a helyzete, és el tudta fogadni, hogy soha többé nem az az arc fog rá visszanézni a tükörből, aki korábban.

„Eltartott néhány évig, de most, amikor tükörbe nézek, már nem lepődöm meg, megbékéltem ezzel a kissé más énemmel. Ez az én arcom, ez az én testem. Lehet, hogy hibás vagyok, de én, én vagyok” – olvasható a portálon.

Kapcsolódó írásaink