Bűnügy

Hálaadási vacsoraként tálalta fel a férjét az egykori híres modell

Bosszút állt

Egy amerikai modellt meg akart erőszakolni a férje, azonban a nőnek sikerült ellenállnia és bosszút állt férjén. Megölte a férfit, majd feldarabolta, a maradványai egy részsét pedig hálaadási vacsoraként tálalta fel – írja az Origo.hu.

Hálaadási vacsoraként tálalta fel a férjét az egykori híres modell
Omaima Nelson (k.) a bírósági tárgyalásán ügyvédeivel
Fotó: youtube.com/képernyőfelvétel

Omaima Nelson 1968-ban Egyiptomban, Kairóban született, ahonnan 18 éves korában Amerikába költözött, hogy ott modellként dolgozhasson. A nő 1986-ban el is kezdte a modellkarrierjét, miközben bébiszitterként is dolgozott.

1991-ben egy bárban találkozott Bill Nelsonnal, akinek elmondta, gyerekkorában többször bántalmazták, és megcsonkították a nemi szervét is.

A férfiről pedig kiderült az, hogy korábban pilóta volt, de miután 1984-ben drogbirtoklás miatt elítélték, nem folytathatta a munkáját. Bill egy szövetségi börtönben töltötte le a négyéves büntetést, majd szabadulása után egy jelzáloghitelekkel foglalkozó cégnél kapott állást.

Miután Omaima megismerkedett a nála 33 évvel idősebb a férfivel, néhány nap alatt egymásba szerettek és összeházasodtak, majd nászútra indultak, amelyet a férfi texasi és arkansasi rokonainál töltöttek. Azonban a nászút nem telt felhőtlenül, és emiatt hamarabb véget ért, mint ahogy a pár tervezte.

Omaima elmondta, az esküvő után nem sokkal Bill megmutatta az erőszakos oldalát is.

Amikor az 1991-es hálaadást kettesben, a kaliforniai Costa Mesa-i lakásukban töltötték, akkor a férfi megpróbálta megerőszakolni őt, majd fojtogatta is.

Azonban a nő nem hagyta magát, és egy lámpával leütötte a férfit, majd egy ollóval többször megszúrta. Omaima ezután feldarabolta férje holttestét, majd a fejét megfőzte, a kezeit pedig olajban megsütötte. Később az is kiderül, hog a nemi szervét is levágta, így állt bosszút az erőszakért.

Bill bordáit barbecue-szósszal készítette, a többi maradványt pedig a hálaadási pulykához keverte, majd találta a vendégének.

Mivel a férje testrészei közül csak néhányat használt fel a vacsorához, a maradékot a szemétlerakóba dobta. Néhányat pedig újságpapírba csomagolt és szemeteszsákba rakta, majd Bill piros Corvette-jébe tette, és egy barátjához hajtott.

Állítólag a barátjának 75 ezer dollárt (27 millió forint) ajánlott fel azért cserébe, ha segít eltüntetni a maradványokat.

Azonban ismerőse nem fogadta el az ajánlatot, és azonnal hívta a rendőrséget.

Amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek, átvizsgálták az autót, amelynek csomagtartójában valóban emberi maradványokat találtak, azonban azt nem tudták kideríteni, hogy Bill csontjaira bukkantak rá, ugyanis felismerhetetlenre darabolta a testet Omaima.

A rendőrök a nőt a helyszínen elfogták és őrizetbe vették. Ezután pedig egy egész napos kihallgatás várt a nyomozókra, ugyanis a nő nem akart velük együttműködni.

Másnap Bill főnöke jelentette a férfi eltűnését, amiért az nem ment be dolgozni. A bejelentő elmondta a rendőröknek, hogy utoljára a hálaadási hosszú hétvége előtt látta Billt.

Eközben a nyomozók átkutatták Nelsonék lakását, ahol még több szemeteszsákot találtak a férfi csontjaival.

Randolph Pawloski, Orange megye vezető helyettes kerületi ügyésze is a lakásban volt,a mikor megtalálták a maradványokat. A férfi elmondta, bőröndök és nejlonzacskók voltak szétszórva a lakásban, amelyek csupa véresek voltak.

A rendőrök Bill kezeit megtalálták a sütőben, a fejét pedig a hűtőben, tele szúrt sebekkel.

Mint kiderült, a nő autó csomagtartójába a férje belső szerveit rejtette. Sőt, az is kiderült, hogy Omaima, arra is rá akarta venni a barátját, hogy Bill koponyájából vegye ki a fogsorát, hogy ne lehessen azonosítani a maradványokat.

Egy évvel a gyilkosság után, 1992-ben megkezdődtek a tárgyalások Bill Nelson meggyilkolásával kapcsolatban. Az ügyben Omaima Nelsont gyanúsították. A nő ügyvédje, Thomas G. Monney a bíróságon elmondta, az egykori modell önvédelemből ölte meg a férjét, mert az rátámadt a nőre, és meg akarta erőszakolni.

Az ügyészség azonban nem értett egyet az ügyvéd állításaival, ugyanis kiderült, hogy a nőnek volt indítéka a gyilkosságra. Omaima a férje előtt a modell karrierjét használta arra, hogy elcsábítson nála jóval idősebb férfiakat, akik szexért cserébe mindent megvettek neki.

1993 januárjában Omaima Nelsont elítélték gyilkosság miatt, és életfogytiglani börtönbüntetést kapott.

A gyilkos nő többször megpróbált kiszabadulni a börtönből. Először 2006-ban let jogosult a feltételes szabadlábra helyezésre, és emiatt egy kérvényt is benyújtott, de az visszautasították, mert közveszélyesnek bizonyult.

A börtönben újraházasodott, hozzáment egy hetvenéves férfihoz, aki 2011-ben halt meg, mielőtt a nő újra beadhatta volna a szabadlábra helyezési kérelmét, amelyet egy öt és fél órás tárgyalás után ismét elutasítottak.

A nő a gyilkosságot nem tagadta, viszont azt igen, hogy evett a férje maradványaiból. Azonban mikor a feltételes szabadlábra helyezési biztos megkérdezte, hogyha nem evett a férje húsából, akkor miért főzte meg. A kérdésre, a nő nem volt hajlandó válaszolni. Emiatt Omaima Nelson 2026-ig nem jogosult a feltételes szabadlábra helyezésre.

Kapcsolódó írásaink