Bűnügy

Hátborzongató: szexbörtönt talált az otthona alatt

Egy férfit sokkoló látvány fogadott, amikor felfedezett egy titkos szobát az 1900-as évekből származó házához tartozó alagsorban

A közösségi platformok egyik legnagyobb szenzációja egy eltemetett szexbörtön, amelyet egy férfi fedezett fel nemrég a 120 éves háza alagsorában – írja a Mirror alapján az Origo.hu.

Hátborzongató: szexbörtönt talált az otthona alatt
Képünk illusztráció
Fotó: NorthFoto

Elmondása szerint már két éve élt a házban, de még csak nem is sejtette, hogy mit rejt annak mélye. Akkor bukkant rá a szerinte minden bizonnyal szexbörtönként használt helyiségre, amikor vízvezeték-szerelési problémákkal kellett foglalkoznia, és úgy döntött, hogy lemegy körülnézni az alagsorba.

A ház alaprajzában semmiféle említés nem volt erről a helyiségről. Csupán egy 10x10 méteres pincét írtak le benne, ahol a melegvíz-bojler és a kemence található. Ez az eltelt, bő száz év alatt nagyon megrongálódott, és jelentős javításra szorult. A tulajdonos azonban talált az alagsorban egy titokban tartott, és lezárt helyiséget is, amelynek a használatára semmiféle bizonyíték nincs.

Objektum doboz

„Soha nem gondoltunk semmit a 4x10-es tárolószekrényünkről, amelyről kiderült, hogy egy titkos pincébe vezető lépcső. Ezt akkor találtam meg, amikor feltörtem néhány kúszónyílást, hogy megvizsgálhassam az itteni vízvezeték-rendszert. Rábukkantam egy titkos szobára, amely tele volt 1987-es relikviákkal, köztük törött székekkel és egy ágykerettel, néhány nyugtalanító személyes tárgy mellett” – írta a férfi a Redditen.

A férfi még egy jegyzettömböt is felfedezett itt, amelyen hátborzongató szexuális felvilágosító anyagról írtak a nemi erőszak és a vérfertőzés témakörében. Ha már ott járt, alaposan körülnézett, a fal mögé is benézett, ahol koszos takarót talált, és egy műanyag zsinórt a sárba temetve.

A férfi arra gyanakszik, hogy a korábban ott lakó család, a szülők és a gyerekeik, amikor eladták az ingatlant , a kiköltözésük előtt lezárták a pincét. Egyébként a korábbi lakók élete önmagában is hátborzongató: az egyik gyerek harmincévesen halt meg, amikor tornádó söpört végig a környéken, apja egy helyi idősek otthonában, anyja pedig kórházban. A másik gyerekük (egy szellemi fogyatékos fiú) pedig 55 évesen halt meg ebben a házban.

Kapcsolódó írásaink