Bűnügy

Hátborzongató rejtély

Két éve eltűnt farmerfiú holtteste került elő

Egy 19 éves farmer holttestét találták meg, aki csaknem két éve tűnt el Utah egy távoli részén, nem messze a nevadai határvonaltól – írta meg a Metropol.

Hátborzongató rejtély
Utah, USA (képünk illusztráció)
Fotó: PhotoAlto via AFP/AltoPress/Jérôme Gorin

A helyi seriff hivatal közleményben tudatta, hogy feltehetően Dylan Roundshoz tartozó csontvázmaradványokat találtak Utah ugyanazon a részén, ahol 2022 májusában eltűnt.

„A maradványok a utahi orvosi vizsgálati hivatal birtokában vannak a személyazonosság megerősítése céljából” – közölte a seriff hivatala.

„Megszakad a szívünk Dylan Rounds családjáért. Őszinte részvétünket fejezzük ki családtagjuk elvesztése miatt. Megértjük, hogy a veszteségük fájdalma mérhetetlen, és szeretnénk kifejezni velük legmélyebb együttérzésünket. Reméljük, hogy békét találnak a jövőben.”

A seriff hivatala közölte, hogy nem adnak ki további információkat, „hogy ne veszélyeztessék a folyamatban lévő jogi eljárást”.

Roundsról utoljára 2022. május 28-án, reggel 7 órakor hallottak, amikor telefonon közölte a nagymamájával, hogy beviszi az istállóba a gabonaszállító kocsit. Családja két nappal később jelentette az eltűnését.

A nyomozók egy pár csizmát találtak Rounds felkutatása során a birtokon, amelyek közül az egyik vérfoltos volt, amelyről bebizonyosodott, hogy az eltűnt fiú vére, de magára Roundsra semmi nyom nem utalt mostanáig – számolt be a Crime Online.

Kapcsolódó írásaink