Bűnügy

Anyaszült meztelenül sétálgatott egy férfi a Városligetben

Csak találgatni lehet, hogy a férfit mi vezérelte, és hogy hol hagyta el a ruháit

Az arra járók teljesen megbotránkoztak rajta, hogy csak cipő és zokni volt a férfin. Akadt olyan is, aki videóra vette a meghökkentő sétát – írta meg a Ripost.

Anyaszült meztelenül sétálgatott egy férfi a Városligetben
Képünk illusztráció
Fotó: MH/Purger Tamás

Meghökkentő látványnak lehettek szemtanúi a pesti Városligetben sétálók a minap. A Néprajzi Múzeum melletti sétányon anyaszült meztelenül flangált egy férfi. A videót az egyik arra járó hölgy vette fel telefonjával és töltötte fel a közösségi oldalára: őt nagyon megbotránkoztatta a látvány. A kommentekből kiderül, hogy akik látták a videót, egyöntetűen elítélik a férfi tettét. A hölgy értesítette a rendőrséget is.

Csak találgatni lehet, hogy a férfit mi vezérelte, és hogy hol hagyta el a ruháit, mert a videón jól látható, hogy egy fehér zokni és a cipője az összes öltözéke, a pólóját pedig a kezében viszi.

Az üggyel kapcsolatosan a Ripost megkereste a BRFK-t is, akik elmondták, hogy érkezett hozzájuk bejelentés az esetről:

2023. október 12-én 22 óra 19 perckor a Budapesti Rendőr-főkapitányságra bejelentés érkezett, miszerint egy férfi meztelenül sétál a Városligetben. A helyszínre kiérkező zuglói rendőrök a bejelentővel együtt átnézték a Városligetet, de a szóban forgó férfit nem találták meg. Egyéb rendőri intézkedés nem történt.

Kapcsolódó írásaink