Bűnügy

Halálra késeltek egy 13 éves fiút egy buszon

A kórházban belehalt sérüléseibe

A CBS News jelentése szerint pénteken helyi idő szerint nem sokkal délután fél 3 után történt a késelés, amikor a busz a Hyland Boulevardon, a Littlefield Avenue közelében, az Eltingville negyedben haladt – számolt be a Liner.

Halálra késeltek egy 13 éves fiút egy buszon
Képünk illusztráció
Fotó: NorthFoto

A szemtanúk elmondása szerint a 13 éves fiú épp ült, amikor egy másik tinédzser felszállt, majd kiabálni kezdtek egymással. John Chell, a New York-i rendőrség vezető járőre megosztotta, hogy a két tinédzser között kialakult szóváltás közben bandajeleket mutogattak egymásnak, majd egy ponton előkerült egy kés is – írták.

A lap szerint a vita azzal zárult, hogy a 14 éves fiú mellkason szúrta a 13 éves fiút. A szemtanúk elmondása szerint miután az idősebbik fiú mellkason szúrta a 13 éves áldozatot, megragadta és még több alkalommal megszúrta. A támadó és az áldozat végül verekedni kezdett, ám az idősebbik végül leszállt a buszról és elmenekült.

Noha a megkéselt tinédzsert a lehető leggyorsabban kórházba szállították, a kórházban belehalt sérüléseibe. A rendőrség azonban elfogta a 14 éves támadót, majd letartóztatták, s a tragikus eset kapcsán tartott sajtótájékoztatón megosztották, szinte biztosan bandák közötti viszályról lehetett szó – írták.

Kapcsolódó írásaink