Bűnügy

Még mindig az intenzíven van a prostituáltakat futtató riporter

Részleteket árult el a család az M0-son elgázolt B. Béla állapotáról

Elgázolta egy autó az M0-son, majd egy héttel később vádat emeltek az MTVA volt bűnügyi riporterével szemben. Most kiderült, miért sétálhatott az autóúton a baleset előtt – írta meg a Blikk.

Még mindig az intenzíven van a prostituáltakat futtató riporter
Képünk illusztráció
Fotó: Hans Lucas via AFP/Aline Morcillo

Információk szerint szeptember 10-én az egykori riporter az M0-son az autók között sétált, amikor az adott útszakaszon egy szabályosan arra közlekedő autó elsodorta. A gyalogos megsérült, a többi autós ki tudta kerülni. Túlélte, azonban kórházba szállították.

Az RTL Híradó információi szerint a férfi súlyos mellkassérülésekkel és bordatöréssel került kórházba. Családja tájékoztatása szerint B. Béla még mindig kórházban van, sérülései szépen javulnak, időközben azonban tüdőgyulladást kapott, így továbbra is az intenzív osztályon ápolják.

A család úgy tudja, az egykori riporter motorjából kifogyott a benzin, ezért gyalogolt az autóúton.

Az elgázolt B. Bélával szemben a baleset után egy héttel később, szeptember 18-án vádat emelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség 18 rendbeli bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette, továbbá kábítószer-birtoklás vétsége miatt börtönbüntetés kiszabását kérte rá.

Kapcsolódó írásaink