Bűnügy

Letartóztatták a rokonának halálos sérülést okozó törökszentmiklósi férfit

A bíróság elrendelte a férfi letartóztatását

Letartóztattak egy 34 éves törökszentmiklósi férfit, aki olyan súlyos sérülést okozott egyik hozzátartozójának, hogy az áldozat később meghalt – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn közleményben az MTI-vel.

Letartóztatták a rokonának halálos sérülést okozó törökszentmiklósi férfit
Képünk illusztráció
Fotó: MH/Purger Tamás

A vármegyei rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés miatt folytat eljárást – írták.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2023. augusztus 18-án kora este szóváltásba keveredett egyik rokonával, majd egy kalapáccsal fejbe vágta – olvasható a közleményben. A bántalmazó mentőt hívott a sérülthöz, de nem várta meg a mentőszolgálat kiérkezését, és elment a helyszínről. A sértettet másnap délben holtan találták a város egyik füves-bokros, elhagyatott területén – tájékoztattak. Az előzetes igazságügyi orvos szakértői vélemény szerint az elszenvedett koponyasérülés és a sértett halála között ok-okozati összefüggés állapítható meg – közölték.

A férfit – aki a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságon beismerte tettét – a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vették, a bíróság elrendelte a férfi letartóztatását – szerepel a közleményben.

Kapcsolódó írásaink