Bűnügy

„Álompárnak hittük őket”

Mint ismert csütörtök óta keresik T. Róbertet, akit azzal gyanúsítanak, hogy brutális módon meggyilkolta barátnőjét, a 27 éves M. Petrát.

„Álompárnak hittük őket”
T. Róbertet körözi a rendőrség
Fotó: police.hu

A Metropol azt írta, a szomszédok még aznap délután hangos vitatkozást hallottak a nő lakásából, aztán viszont néma csend lett, a holttestet pedig késő este találták meg a zsaruk, miután feltörték az ajtót. Úgy tudjuk, hogy bejelentést nem csak az aggódó szomszédok, hanem a férfi is megtette, aki információk szerint az eset után még egy barátjának is írt egy üzenetet, hogy hatalmas ostobaságot csinált és nem tudja, mit tegyen.

– A feltételezett elkövető után a hajtóvadászatot a Budapesti Rendőr-főkapitányság jelenleg is nagy erőkkel folytatja. A rendőrök minden beérkező információt értékelnek. Válaszadásunkig európai vagy nemzetközi elfogatóparancs kiadására nem került sor – közölte a Borssal a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Ellenben a 112 Press információi szerint egy Vas vármegyei telephelyen is kutakodtak a férfi után, azonban pár igazoltatás és átfésülés után sem derült ki semmit.

Az ismerősök még azóta sem ocsúdtak fel a sokkból és a döbbenetből, még mindig képtelenek elhinni, ami történt. Petra egyik ismerőse azt mondta, hogy erre nem gondoltak – írja a Bors.

Amikor pár hónapja megismerkedtek, úgy tűnt, ő lehet a nagy Ő Petra életében, rózsaszín köd volt. Aztán persze jöttek viták, de hatalmas veszekedésről nem tudni – mondta a nő egyik ismerőse. Hozzátette, Petra ajándékot is vett Róbert júniusi névnapjára, a férfi közösségi oldalán még mindig ki van téve a fotó erről.

- Róbert ijesztően féltékeny volt, és szinte a barátnője minden percét ő szerette volna beosztani. Úgy bánt a szerelmével, mint a saját tulajdonával – mondta az ismerős.

A férfiről egyébként úgy tudni, hogy a közösségi oldalán egészen más arcát mutatta, mint a valóság: információink szerint ugyanis a történtek előtt már több hónappal nem volt munkája és anyagi gondjai is lehettek – számolt be a lap.

Kapcsolódó írásaink