Bűnügy

Holttestet találtak a Dunában Dunacsúnnál

Egy eltűnt férfit találhattak meg

A bejelentés után rendőröket, tűzoltókat, búvárokat, valamint egy orvosszakértőt és egy halottkémet is odaküldtek – írta meg a liner.hu.

Holttestet találtak a Dunában Dunacsúnnál
Képünk illusztráció
Fotó: MTI/Krizsán Csaba

A Joj TV értesülései szerint már hosszabb ideje a vízben lehetett az a holttest, amelyet csütörtökön húztak ki a vízből Dunacsúnnál, s azt feltételezik, hogy egy eltűnt fiatalemberé lehet, ám a személyazonosságát csak a boncolás után tudják megállapítani.

Egy arra járó férfi talált rá a holttestre, aki a helyszíntől nem messze parkolt le az autójával, nem sokkal 16 óra után. A környéken egyébként sokan mozognak, mert van egy étterem nem messze, ami kifejezetten népszerű a turisták körében.

Martin Balko, a mentőszolgálat műveleti központjának szóvivője elmondta, hogy a bejelentés után rendőröket, tűzoltókat, búvárokat, valamint egy orvosszakértőt és egy halottkémet is a helyszínre küldtek.

A búvárok nem sokkal később kihúzták a holttestet, amely a víz felszínén úszott, nem messze a parttól, iratot viszont nem találtak nála. Majd a szakértők boncolást rendeltek el, hogy megállapíthassák a halál okát – írta a parameter.sk alapján a liner.hu.

A feltételezések szerint a holttest a 21 éves Jáné lehet Malackyból (erre utal a ruházata is), akit utoljára akkor láttak, amikor február 8-án a pozsonyi botanikus kert előtt hagyta az autóját, s azóta rendőrök, keresőcsapatok és önkéntesek kutattak utána.

Kapcsolódó írásaink