Bűnügy

Tévedésből egy gyilkossági ügy gyanúsítottját engedték ki a börtönből

Suggs kedden adta fel magát, miután látta a televízióban, hogy a körözési lista első helyére került

Szabadon bocsátottak Amerikában egy rabot, akit át kellett volna szállítani egy másik börtönbe – írta meg a hirado.hu.

Tévedésből egy gyilkossági ügy gyanúsítottját engedték ki a börtönből
Képünk illusztráció
Fotó: AFP

Miután kiderült a tévedés, körözést adtak ki a férfi ellen, aki három hónappal a szabadlábra helyezése után besétált egy rendőrőrsre és önként feladta magát. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben, a szabadlábra helyezésért felelős alkalmazottakat ideiglenesen felfüggesztették – írta meg a hirado.hu.

Később feladta magát az a férfi, akit tavaly tévedésből kiengedtek egy börtönből. A háromrendbeli gyilkossággal, súlyos testi sértéssel és betöréses lopással vádolt férfit a Clayton megyei börtönből engedték szabadon tavaly novemberben.

Objektum doboz

A georgiai Kaiser Suggs súlyos testi sértés vádjával került a Clayton megyei börtönbe, azonban novemberben szabadon engedték, ahelyett, hogy a Fulton megyei börtönbe szállították volna át.

Suggs kedden adta fel magát, miután látta a televízióban, hogy a körözési lista első helyére került.

A Fulton megyei börtön nyilvántartása szerint Suggst halálos fegyverrel elkövetett súlyos testi sértéssel, betöréses lopással és háromrendbeli gyilkossággal vádolják.

Levon Allen, Clayton megye seriffje az eset után közölte, hogy az elítélt szabadlábra helyezéséért felelős két alkalmazottat ideiglenesen felfüggesztették, amíg a nyomozók vizsgálják az esetet – olvasható a portálon.

Kapcsolódó írásaink

Taxizni akart a mentőautóval

ĀAz ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott