Bűnügy

Elütött egy kislányt, majd megfojtotta a furgonban egy FedEx-futár

Megfojtotta, miután egy csomagot szállított volna ki a kislány családjának

Megdöbbentő az eset: a futár véletlenül elütötte a kislányt, aki nem sérült meg súlyosan, ám a futár bepánikolt, a kislányt a furgonba rakta, majd megfojtotta – irja a Liner.hu.

Szörnyű tragédia történt Texasban: a Sky News jelentése szerint egy FedEx-futárt azzal vádolnak, hogy elütött, elrabolt, majd megfojtott egy kislányt, miután egy csomagot szállított volna ki a kislány családjának.

A 31 éves Tanner Lynn Horner a nyomozóknak azt mondta, hogy a hétéves Athena Strand nem szenvedett komoly sérülést, miután a múlt héten tolatás közben elütötte, ám pánikba esett és berakta a kislányt a furgonba.

Mint írják, a futár nem akarta, hogy bárki is megtudja, hogy elütötte a kislányt, ezért először megpróbálta kitörni a kislány nyakát, majd amikor ez nem sikerült, megfojtotta.

A kislány holttestét december 2-án találták meg, két nappal az eltűnéséről szóló bejelentés után, az otthonától mintegy 96 kilométerre, északnyugatra fekvő Paradise városában. A meggyilkolt kislány édesanyja elárulta, az a csomag, amit a futár aznap kézbesített, a kislány karácsonyi ajándéka volt.

Lane Akin Wise megyei seriff az ügy kapcsán megosztotta, már az elején tudták, hogy a kislány eltűnésével nagyjából azonos időpontban történt a kiszállítás is, valamint hogy a lányt mintegy egy órával az eltűnése után ölték meg. A gyilkos futár végül elvezette a nyomozókat arra a helyre, ahol hagyta Athena holttestét – irja a Liner.

Kapcsolódó írásaink