Bulvár
Ezt a vacsorát eszi mindennap Julia Roberts
Gyors és egyszerű

Nem meglepő, hogy Julia Roberts az egészséges alapanyagok és a kiegyensúlyozott étrend mellett teszi le a voksát, ugyanakkor életmódjából adódóan az egyszerűség és a gyorsaság is fontos számára.
Az Oscar-díjas színésznő a nap folyamán csupa tápláló fogást részesít előnyben. Kiemelkedő ezek közül a vacsorája, amely a mediterrán étrend mintapéldánya is lehetne, mivel fehérjét, egészséges zsírokat és teljes kiőrlésű gabonát is tartalmaz. Julia Robert ugyanis a nap utolsó étkezéseként többnyire lazacot fogyaszt, amelyet barna rizzsel és avokádóval egészít ki. Így a tányérjára kerülő étel bőségesen tartalmaz omega–3 zsírsavat, gyulladáscsökkentő antioxidánsokat és az immunrendszert erősítő D-vitamint is. A sok más értékes tápanyag mellett az avokádó szintén tele van a szív egészségét támogató zsírral, rosttal és fehérjével, és remek kiegészítője a halnak. A barna rizs pedig remek szénhidrátforrás, rostdús, így segíti az emésztést.
A napi menüjében helyet kap még a tojás, a friss gyümölcsök és a zöldségekben gazdag saláta is. Reggelire gyakran kovászos kenyérből készült pirítóst fogyaszt tojással és avokádóval, mellé friss áfonyát és egy csésze kávét. Az ebédje pedig általában egy egyszerű csirkesaláta.
Julia Roberts azt is elárulta, hogy az ételválasztásait elsősorban nem a csinos külső elérése motiválja, hanem hogy tápláló és egészséges élelmiszerekkel lássa el a testét, valamint a családját is. Éppen ezért alkalmanként megenged magának egy finom édességet, nagy kedvence pedig ugyanolyan egyszerű, mint a nap folyamán választott ételek. A színésznő ugyanis odavan az amerikai csokis kekszért.