Bulvár
Kiderült Katalin hercegné titka, amely fiatalon tartja
A walesi hercegnő étrendjét már sokan átvették körülötte

Kate Middleton olyan egészséges alternatívákat választ, mint a nyers gyümölcs és zöldség. Különösen szeret goji bogyót hozzáadni az ételeihez.
Ez a gyümölcs Kínában őshonos, és többféleképpen fogyasztható, szárítva és főzve is.
Vannak, akik úgy döntenek, hogy az erőteljes szuperételeket turmixokba keverik, és más ízletes gyümölcsökkel és zöldségekkel kombinálják.
Milyen előnyei vannak a goji bogyónak?
Ezeket az ízletes bogyókat érdemes megnézni, ha elege van a szupermarketben megvásárolható alapvető gyümölcsökből.
A kifejezetten édes-savanyú ízű goji bogyók vitaminokban, ásványi anyagokban, antioxidánsokban és aminosavakban gazdagok.
A tudósok szerint lassítják az öregedés jeleit és támogatják a szem egészségét. Egy 2021-es tanulmány megállapította, hogy a goji bogyók rendszeres fogyasztása csökkentheti az időskori makuladegeneráció kockázatát.
A goji bogyók tele vannak antioxidáns vegyületekkel is, amelyek küzdenek az oxidatív stressz ellen. Ezek a vegyületek alapvetően segítenek megvédeni a bőrsejteket a károsodásoktól és az öregedés jeleitől, javítva a bőr megjelenését.
Jó vasforrások is. A vas nélkülözhetetlen ásványi anyag, amely részt vesz az oxigénszállításban és az egészséges vörösvértestek termelésében.
Mellesleg, a goji bogyók segíthetnek csökkenteni a koleszterinszintet és javítani a szív egészségét. A goji bogyók hosszú távú fogyasztása csökkenti az LDL-koleszterinszintet és segít megelőzni a szív- és érrendszeri betegségeket.