Bulvár

Meghan Markle békülne

Van egy feltétele

Annak ellenére, hogy még mindig sértve érzi magát, Harry herceg felesége eldöntötte: készen áll arra, hogy egy asztalhoz üljön a brit királyi család tagjaival – írja a Life.hu.

Meghan Markle békülne
Harry herceg és felesége, Meghan Markle
Fotó: AFP/Anadolu/Anadolu Agency/Kadir Ilboga

Meghan Markle készen áll arra, hogy egy asztalhoz üljön és hosszú idő után szóba álljon a brit királyi család tagjaival, bár továbbra is sértve érzi magát – állítja egy szakértő. A hercegnő nagyon szeretne kibékülni férje családjával, és bízik benne, hogy ez mihamarabb be is következik – olvasható a Life.hu oldalán.

Meghan és Harry herceg négy éve alig tartják a kapcsolatot a királyi családdal, mióta 2020-ban lemondtak a királyi családban betöltött szerepükről, és az Egyesült Államokba költöztek. Azóta több olyan állítás is elhangzott tőlük a nyilvánosság előtt, amely még mélyebb szakadékot teremtett köztük és a családtagok között. Korábban Meghan úgy nyilatkozott, a szakadék olyan mély, hogy „soha nem akar többé Nagy-Britanniába lépni”. A pár legutóbb 2022-ben járt együtt Harry herceg szülőhazájában, a néhai II. Erzsébet királynő temetésén.

Most azonban Angela Levin királyi kommentátor azt állítja, hogy a hercegnő készen áll a békülésre, annak ellenére, hogy még mindig sértve érzi magát.

„Most végre tényleg le akar ülni velük, és át akarja beszélni a dolgokat.”

Levin hozzátette, hogy Meghan azt szeretné, ha a királyi család „bocsánatot kérne”, de ennek a lehetősége nagyon valószínűtlen.

„Az a személy, akinek bocsánatot kellene kérnie, valójában ő maga, de ők ezt nem hajlandók beismerni” – mondta.

Kapcsolódó írásaink