Bulvár

Csalfa Harry?

Egy modellel randizott a herceg, amikor bemutatták Meghannek

A kapcsolatuk nem tartott sokáig, mert Meghan Markle berobbant Harry herceg életébe – írta meg a life.hu.

Csalfa Harry?
Harry herceget Nagy-Britannia legjobb partijának tartották, mielőtt megnősült
Fotó: AFP/Anadolu/Wiktor Szymanowicz

Harry herceget Nagy-Britannia legjobb partijának tartották, mielőtt megnősült. Nem meglepő, hogy ezt ki is használta, aktívan ismerkedett, mielőtt találkozott volna Meghan Markle-lel. A Harry: beszélgetések a herceggel című könyvből kiderül, hogy volt egy lány, akit Meghan golyózott ki a herceg életéből.

Harry herceg Sarah Ann Macklin modellel járt, amikor bemutatták Meghan Markle amerikai színésznőnek. Sarah és a herceg egy zártkörű partin ismerték meg egymást, számot cseréltek, és váltottak néhány üzenetet, majd találkozgatni kezdtek. De Harry részéről valószínűleg sosem volt komoly az érdeklődés, ugyanis gondolkodás nélkül elment randizni Meghannal, és soha többé nem is nézett vissza. Amellett, hogy a legnagyobb márkáknak modellkedik, Sarah táplálkozástudománnyal foglalkozik, egy magánklinikán praktizál. Úgy tudni, jelenleg ő is boldog párkapcsolatban él.

Sarah és a herceg egy zártkörű partin ismerték meg egymást, számot cseréltek, és váltottak néhány üzenetet, majd találkozgatni kezdtek
Sarah és a herceg egy zártkörű partin ismerték meg egymást, számot cseréltek, és váltottak néhány üzenetet, majd találkozgatni kezdtek
Fotó: Facebook/Sarah Ann Macklin

Harryt és Meghant egy közös barátjuk hozta össze. Bár az sosem derült, hogy ki játszotta Ámort, úgy vélik, hogy Misha Nonoo divattervező volt az, Harry egyik legközelebbi barátjának, Alexander Gilkesnek az exfelesége. A Harry & Meghan dokumentumfilmből kiderült, hogy a közös barát vakrandit szervezett nekik, nem tudták, kivel találkoznak majd.

„Nem tudtam róla semmit. Annyit kérdeztem tőle, mikor azt mondta, hogy összehoz bennünket: »Kedves?« Ha nem lett volna kedves, az egésznek nem is lett volna értelme” – mondta Markle.

Harry hozzátette, hogy miután 2016 júliusában Londonban először találkoztak, olyan jól kijöttek egymással, hogy úgy döntöttek, másnap is randiznak. Néhány héttel később rábeszélte Meghant, hogy csatlakozzon hozzá botswanai útján, és táborozzanak együtt a csillagos ég alatt.

„Fantasztikus volt – mesélte Harry. – Tényleg csak magunk voltunk, ami számomra kulcsfontosságú volt, hogy legyen alkalmunk megismerni egymást.”

A többi pedig, ahogy mondani szokás, már történelem.

Kapcsolódó írásaink