Bulvár

Így van most Anna hercegnő

Kórházba került III. Károly király testvére

A néhai II. Erzsébet és Fülöp herceg egyetlen lányát állítólag megrúgta egy ló a vidéki birtokán. Sir Tim Laurence, a hercegnő férje miközben elhagyta a kórházat szerdán, az újságírók kérdésére nagyon szűkszavúan felelt – írja az origo.hu.

Így van most Anna hercegnő
III. Károly király Camilla királynő és Anna hercegnő kíséretében részt vesz a Braemar Gathering rendezvényen a skóciai Felföldön, a Balmoral kastély közelében
Fotó: NorthFoto

Sir Tim Laurence szerdán délután két óra körül hagyta el a kórházat, miután két és fél órát töltött a feleségével, akit vasárnap baleset ért, könnyebb sérüléseket szenvedett, és agyrázkódása lett – írta a Mirror.

A Királyi Haditengerészet nyugalmazott tisztje arra a kérdésre, hogy elhagyhatja-e a kórházat Anna hercegnő szerdán, azt mondta: „Amikor készen áll, elhagyja.”

III. Károly király egyetlen lánytestvérét vasárnap este szállították kórházba, miután fejbe rúgta egy ló a vidéki birtokán, és agyrázkódása lett. A Buckingham-palota hétfői közleménye szerint a hercegnő fejsérülést szenvedett, de nem erősítették meg annak okát. Állítólag nem emlékszik arra, hogy mi történt. Lánya, Zara Tindell kedden látogatta meg a profi lovast. Anna hercegnő a brit lovastusa csapat tagjaként részt vett az 1976-os olimpián Montreálban.

Kapcsolódó írásaink