Bulvár

A megtört Harry herceg Angliába megy

Szembenéz a királyi családdal

A sussexi herceget az elmúlt időszakban három fontos eseményre sem hívta meg a brit király család. Harry nem kapott meghívást a Trooping the Colourra, édesapja születésnapi ünnepségére, májusi látogatásán III. Károly király nem invitálta meg magához, és Westminster hercegének, egyik jó barátjának esküvőjén sem lehetett jelen – írja a life.hu.

A megtört Harry herceg Angliába megy
Harry herceg
Fotó: NorthFoto

Egyes források azt állítják, nem esett jól neki, hogy az Egyesült Államokból nézhette csak a király hivatalos születésnapi ünnepségét, és nagyon felzaklatta az is, amikor a rákkal küzdő Katalinról készült felvételeket meglátta. Úgy döntött, hogy lépéseket tesz.

Egy bennfentes így nyilatkozott: „Nem tudja elhinni, hogy idáig fajult a dolog. Most azt mondja, hogy átrepül, és rákényszeríti őket, hogy szembenézzenek vele. Elvégre még mindig herceg, ők még mindig a családja, és akár tetszik nekik, akár nem, nem viseli el, hogy csak úgy félredobják. Összezavarodott és össze van törve, a királyi család úgy bánik vele, mintha már nem is létezne.”

Harry sokat tett azért, hogy ne hívják már.

Harry herceg viszálya a királyi családdal 2021 márciusában kezdődött, amikor Meghannal ellentmondásos interjút adott Oprah Winfrey-nek: rasszizmussal és megfélemlítéssel vádolták III. Károly királyékat. Meghan azt állította, hogy Katalin hercegné megríkatta őt egy vita során, ami Sarolta hercegnő koszorúslány ruhája miatt robbant ki Harryék esküvője előtt. Ezt követte a Netflix Harry & Meghan című bombasorozata, amelyből kiderült, hogy Katalin hűvösen viselkedett Meghannal. Erről Harry a 2023-as memoárjában, a Tartalékban is írt. Markle kisasszony legújabb húzása pedig az volt, hogy bemutatta saját kutyatápját azon a napon, amikor Katalin visszatért a nyilvánosság elé.

Kapcsolódó írásaink