Bulvár

Diana hercegné titka

Köztudott, hogy a hercegné mélyérzésű volt, de sokszor a rajongás sem állt távol tőle

Kevin Costner, kétszeres Oscar-díjas amerikai filmrendező, színész és producer egy interjúban számolt be arról, hogy egyszer Vilmos herceg találkozóra hívta és meglepően mély beszélgetésben volt része vele. A herceg még elhunyt édesanyjáról is elárult neki valamit – írja a Ripost.

Diana hercegné titka
Diana hercegné
Fotó: AFP/Patrick Riviere

Kevin Costner egy interjúban számolt be arról, hogy egyszer Vilmos herceg találkozóra hívta és meglepően mély beszélgetésben volt része vele. A herceg még elhunyt édesanyjáról is elárult neki valamit.

Objektum doboz

A 69 éves színész nagyon meglepődött, hogy a herceg beszélgetni invitálta, amikor Angliában járt, de persze örömmel mondott igent a meghívásra – írja a People.

Csak mi ketten voltunk. Ahogy jött, kezet fogtunk. Az első mondat, ami elhagyta a száját, az volt, hogy „tudod, édesanyám meglehetősen rajongott érted” – nyilatkozta Costner, aki azonban nem árulta el a beszélgetés egyéb részleteit.

Hozzátette ugyanakkor, hogy a walesi herceg nagyon kedves volt vele, jó szívvel emlékszik vissza a találkozásukra.

A színész arról is beszélt, korábban Sarah Ferguson segítségével Dianával is felvette a kapcsolatot, úgy volt ugyanis, hogy Diana közreműködik majd a Több mint testőr folytatásában, de ez utóbbi terv végül meghiúsult.

Kapcsolódó írásaink