Bulvár

Három titkos üzenet Katalin hercegnétől, ami senkinek nem tűnt fel idáig

Katalin hercegné visszatért a nyilvánosság elé, a ruhájával pedig három fontos dolgot is üzent

Károly király hivatalos születésnapján megjelent Katalin hercegné. Ez volt az első nyilvános megjelenése december óta, így érthető, hogy mindenkit őt figyelte. A szakértők szerint a walesi hercegné remekül vette az akadályokat, ebben pedig a ruhája is nagy segítség volt, hogy megfelelő üzenetet küldhessen – írja az elle.hu.

Három titkos üzenet Katalin hercegnétől, ami senkinek nem tűnt fel idáig
Katalin walesi hercegnő is részt vett a király születésnapi felvonulásán, a „Trooping the Colour” elnevezésű parádén
Fotó: NorthFoto

Katalin hercegné így üzent a ruhájával

A brit királyi család tagjai gyakran üzennek a ruháikkal, ékszereikkel. Katalin hercegné például a fontos alkalmakra gyakran viseli Erzsébet királynő vagy éppen Diana hercegné ékszereit. III. Károly király születésnapján a ruháját választotta erre a célra. Megan Watkins, a SilkFred online divatkereskedés vezető stylistja elemezte a megjelenését, és el is árulta azt a három dolgot, amit üzenni szeretett volna a hercegné.

Hála a nyilvánosság felé

Katalin hercegné egy fehér Jenny Packham ruhában jelent meg, ami egy brit márka. Több ruhája is származik a divatháztól a hercegnének, aki a kiemelt eseményekre igyekszik brit tervezőktől ruhát választani. A mostani sem volt véletlen, ezzel szerette volna kifejezni a háláját a közvélemény felé.

Családi összetartás

A szemfüleseknek biztosan feltűnt, hogy nagyon hasonló jegyek voltak láthatóak Sarolta hercegnő ruháján. Ez sem véletlen, az összeöltözéssel most Katalin hercegné a családi egységet, összetartást szerette volna közvetíteni. A jelenlegi helyzetben a család támogatása különösen fontos.

Remény és újjászületés

A színválasztásnak is nagy szerepe van. Bár Katalin hercegné ruháján voltak fekete részletek és kiegészítők, a fehér volt a legfőbb árnyalat. A színnek fontos jelentése van, a reményt, újjászületést és a tisztaságot szimbolizálja.

Kapcsolódó írásaink