Bulvár

Így kertészkedik David Beckham + VIDEÓ

Újhagymával és tyúkokkal pózol konyhakertjében

David Beckham bepillantást engedett hatalmas konyhakertjébe. A 49 éves futballikon úgy tűnik, a focipályát magaságyásra és tyúkfarmra cserélte – írta meg a mindmegette.hu.

Így kertészkedik David Beckham + VIDEÓ
David Beckham a focipályát magaságyásra cserélte
Fotó: AFP/Getty Images/Getty Images North America/Megan Briggs

Beckham a hétvégén azzal viccelődött, hogy felesége a következő hetekben újhagymát fog enni ebédre és vacsorára is. Hozzátette azt is, hogy bár szénanáthában szenved, ez nem akadályozza meg abban, hogy kertészkedjen.

Kedvenc hobbiját folyamatosan megosztja a közönséggel, a sármos focista már azt is bebizonyította, hogy mezítláb és zokniban is tud rózsát ültetni. Most arról tett közzé videót, hogy a csapadékos időjárás ellenére is lelkesen dolgozik a konyhakertjében. A futballsztár büszkén emelte magasba frissen szedett újhagymáit, közben pedig a tyúkok érdeklődve figyelték, mit csinál „Beckham gazda”.

Beckhamet felesége, Victoria karácsonykor lepte meg egy tyúkóllal a cotswoldsi parasztházuknál, ami természetesen tele volt csirkékkel. De az egykori labdarúgó a méhekért is rajong, hiszen a hatalmas birtokon méhészete is van, és saját mézet is készít.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink