Bulvár

Vilmos herceg megható posztján könnyezik a fél világ

Sosem látott fotó

A walesi hercegnek mostanában nem sok oka van az örömre, imádott felesége, Katalin és édesapja, III. Károly is rákos. Nem csoda, hogy Vilmos herceg nosztalgiázik, és egyre szentimentálisabb – írja a Life.hu.

Vilmos herceg megható posztján könnyezik a fél világ
Vilmos herceg köszöntötte apák napja alkalmából III. Károly királyt
Fotó: NorthFoto

Június harmadik hétvégje az apák napja, ennek apropóján Vilmos herceg is felköszöntötte édesapját, III. Károlyt, méghozzá egy nagyon kedves fotóval, a közösségi médiában.

Vilmos herceg nosztalgiázik: sosem látott fotó

Vilmos herceg egy soha nem látott gyerekkori képet osztott meg apák napja alkalmából a Katalinnal közös, hivatalos Instagram-oldalán. A nagyon kedves fotón Vilmos kétéves, és III. Károly királlyal focizik. Mivel a walesi herceg 1982 júniusában született, az imádnivaló kép 1984-ben készült, amely mellé Vilmos a következőt írta: „Boldog apák napját, Pa. W.”

Imádják a követői

A rajongók el voltak ragadtatva a kedves emléktől, és sokan kommentelték is. „Boldog apák napját neked és édesapádnak is! Mindketten a gyermekeitek és a nemzet büszkeségei vagytok” – írta egy követőjük. „Micsoda gyönyörű felvétel” – írta egy másik rajongó. „Annyira édes portré. Boldog apák napját mindkettőtöknek” – olvasható ugyanitt piros szivecskés emoji kíséretében.

A Trooping the Colour ünnepségen a rákbeteg Katalin – aki a rendezvény után megható üzenetet posztolt – és III. Károly király is részt vett. III. Károly – akárcsak Katalin – betegsége miatt hintón utazott, Vilmos pedig lovon érkezett.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink