Bulvár

Katalin megható üzenetet küldött nyilvános megjelenése után

Katalin és Vilmos az ünnepség után is posztolt

Idén minden eddiginél jobban várta a világ a Trooping the Colourt. Katalin hercegné pár órával az ünnepség előtt jelentette be: részt vesz a rendezvényen. A Trooping the Colour volt Katalin hercegné első nyilvános megjelenése 2023 karácsonya óta, így érthető, hogy minden szem rá szegeződött, és az egész világ figyelme a családra irányult – írja a Life.hu.

Katalin megható üzenetet küldött nyilvános megjelenése után
Katalin walesi hercegnő részt vett a király születésnapi felvonulásán, a „Trooping the Colour” elnevezésű parádén Londonban 2024. június 15-én. Katalin walesi hercegnő először tért vissza a közéletbe, mióta rákot diagnosztizáltak nála
Fotó: NorthFoto

A Trooping the Colouron történt megjelenésük után a walesi herceg és hercegné személyes üzenetet osztott meg a közösségi oldalukon. Egy fotókollázs, amelyet közzétettek, a nap több kulcsfontosságú pillanatát gyűjtötte össze.

„Emlékezetes nap a The King's Birthday Parade-on. Az ír gárdától kezdve megannyi arcot láthattunk az ünnepségen, köszönjük, hogy emlékezetessé tették ezt a napot” – írták, majd posztjukat egy beszédes emojival zárták.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink