Bulvár

Angelina Jolie uszíthatta gyerekeit Brad Pitt ellen

Kitálalt a volt testőr

Azzal vádolják a színésznőt, hogy szabotálta gyermekeik kapcsolatát Brad Pitt-tel. Angelina Jolie tetteiről volt testőre rántotta le a leplet – írja a life.hu.

Angelina Jolie uszíthatta gyerekeit Brad Pitt ellen
Azzal vádolják a színésznőt, hogy szabotálta gyermekeik kapcsolatát Brad Pitt-tel. Angelina Jolie tetteiről volt testőre rántotta le a leplet
Fotó: NorthFoto

A Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságon benyújtott beadványok szerint a színésznő megpróbálta szabotálni gyerekei és Brad Pitt kapcsolatát – ezt állítja a volt testőre, Tony Webb, aki 2000-től kezdve több mint 20 éven át dolgozott a családnak, de Angelina Jolie kirúgta őt, miután a biztonsági személyzet két tagja a szakítás után Brad Pitt mellé állt. Állítólag a testőr kollégája hallotta, amint Jolie „arra biztatta a gyerekeket, hogy ne töltsenek időt Pitt-tel a láthatások során”.

A Brad Pitt által benyújtott indítványban Jolie-t „képmutatónak” nevezik, amiért azt állítja, hogy a francia szőlőbirtokuk ügyeivel kapcsolatban titoktartási szerződést akart aláíratni vele a színész, hogy „irányítsa” őt – miközben Angelina a saját alkalmazottait rendszeresen hasonló szerződésekkel hallgattatja el. Az egykori házaspár hosszú ideje harcol a francia szőlőbirtokuk és otthonuk eladásához fűződő jogaik miatt. Angelina 2021-ben eladta 62 millió dolláros részesedését, ami Brad Pitt szerint ellentétes volt a megállapodásukkal, miszerint elővásárlási jogot biztosítanak a másiknak.

Kapcsolódó írásaink