Bulvár

Megszólalt a szakértő Vilmos hercegről + VIDEÓ

Vilmos herceg nagyon aggódik Katalin hercegnéért és Károly királyért

Vilmos herceg visszatért a hivatalos kötelezettségeihez, de Katalin hercegné és Károly király állapotáról sem feledkezett meg – írta meg az Elle.hu.

Megszólalt a szakértő Vilmos hercegről + VIDEÓ
Vilmos herceg
Fotó: AFP/Pool/Oli Scarff

Egy hosszabb szünetet követően Vilmos herceg ismét ellátja a hivatalos feladatait, miközben zajlanak Katalin hercegné kezelései.

A napokban a Surplus to Supper néven ismert jótékonysági szervezetnél járt, de a megjelenés nem lehetett egyszerű számára, hiszen ez volt az első nyilvános programja, amióta Katalin hercegné egy hónappal ezelőtt bejelentette, hogy daganatos megbetegedéssel küzd.

A szervezet egyik önkéntese megható gesztust tett a herceg felé, akit őszintén megérintett a váratlan kedvesség.

A walesi herceg az ételosztással foglalkozó jótékonysági szervezet munkájában is részt vett, a konyhai tevékenységekben is aktív szerepet vállalt, és kiderült, hogy egyáltalán nincs elveszve a konyhában, ha főzésről van szó.

Az esemény egy pontján egy önkéntes, Rachel Candappa két, jókívánságokkal teli üdvözlőlapot nyújtott át a hercegnek, és megkérte, hogy ezeket adja át Károly királynak és Katalin hercegnének, és vigyázzon rájuk. A herceg az önkéntes vállára tette a kezét, és így reagált: „Köszönöm, nagyon kedves vagy. Ezt fogom tenni.”

Objektum doboz

Judi James testbeszéd-szakértő szerint az együttérzés ilyen módon való kifejezése mélyen megérintette Vilmos herceget, és el is érzékenyült a kedves gesztus miatt. Mindez azt árulja el, hogy a lelke mélyén nagyon aggódik a szeretteiért.

Meghatottnak tűnik, és a hangja is felindultságról árulkodik: halkabbá válik. Elismerő fejbólintással és a nő karjának megérintésével is megköszöni az érzelmi támogatást és az empátiát. Egyértelműen nagy hatást gyakorolt rá ez a gesztus.

A szakértő szerint a herceg az elmúlt hetekben rengeteg jókívánságot és szeretetet kapott, amely jóleső érzéssel tölti el, ugyanakkor ő maga is nagyon aggódik a szeretteiért.

A hivatalos teendői során tapasztalt empátia és szeretet azonban sok erőt ad neki ahhoz, hogy elvégezze a feladatait, otthon pedig támogatást nyújtson betegséggel küzdő családtagjai számára.

Kapcsolódó írásaink