Bulvár

Ettől félti a gyerekeit Meghan Markle

A hercegné imádja a nagy, boldog család gondolatát

Meghan Markle és Harry herceg 2020-ban hagyták el az Egyesült Királyságot. Gyermekeik nem igazán ismerik a királyi család tagjait, kapcsolatuk sincs velük. Emiatt a sussexi hercegné most aggódni kezdett – írja az elle.hu.

Ettől félti a gyerekeit Meghan Markle
Meghan Markle
Fotó: AFP/Suzanne Cordeiro

Meghan és Harry kapcsolata a királyi családdal az elmúlt években igen feszültté vált, és sokáig nem lehetett látni esélyt a békülésre. Most felröppent a hír, hogy a brit uralkodó meghívhatja Harryéket a nyárra, hogy látogassák meg a balmorali birtokon. A sussexi herceg februárban már találkozott egy rövid időre Károly királlyal, amikor hazautazott, hogy támogatásáról biztosítsa az édesapját a rákdiagnózisát követően.

Tom Quinn királyi szakértő szerint Meghan Markle imádja a nagy, boldog család gondolatát, és nem szereti, amikor az emberek diszfunkcionálisnak írják le a gyerekkorát és a családját. Most attól retteghet, hogy a történelem megismétli önmagát. A szakértő szerint ugyanakkor megbánás is jelentkezhet a sussexi hercegnénél:

„A pár egyik barátja – Meghan kevés arisztokrata barátjának egyike az Egyesült Királyságban töltött időből – elmondta nekem, hogy Meghan valóban hiányolja az élet egyes aspektusait az Egyesült Királyságban, és aggódik, hogy a gyermekei őt fogják hibáztatni, ha soha nem láthatják unokatestvéreiket, és felnőttként úgy érzik, hogy megfosztották őket attól, ami egy szórakoztató és tartalmas életet jelenthetett volna az Egyesült Királyságban dolgozó királyi családtagként.”

Kapcsolódó írásaink