Bulvár

A tűzzel játszik Meghan Markle

Veszélybe kerülhet a királyi címe

Pár héttel ezelőtt jelentette be Meghan Markle, hogy saját vállalkozásba kezd. A szakértők azonban figyelmeztették, ez akár a címei elvesztésével is járhat – írja az elle.hu.

A tűzzel játszik Meghan Markle
Meghan Markle
Fotó: AFP/DPA Picture-Alliance/Rolf Vennenbernd

Hamarosan elindul Meghan Markle új életmód-márkája, az American Riviera Orchard. Az előzetes információk szerint a webshopban többféle termék lesz kapható – erről számolt be korábban a hercegné egyik ismerőse.

Tom Quinn királyi szerző szerint ugyanakkor ez kifejezetten veszélyes. Ugyanis Harry herceg és Meghan még 2020-ban megállapodtak abban, hogy a címeiket nem fogják vagyonszerzésre és kereskedelmi célokra használni.

„Meghan nagyon veszélyes utat jár be azzal, hogy új kereskedelmi projektet indít – minden alkalommal, amikor élete kereskedelmi oldalát felpörgeti az Egyesült Államokban, fennáll a veszélye, hogy elveszíti királyi címét” – nyilatkozta a szakértő a Mirrornak.

A szakértő szerint a királyi család szinte biztos, hogy átbeszéli a kialakult helyzetet. Korábban már többször voltak arra jelek, hogy Harry herceg és Meghan kereskedelmi célokra használnák a címeiket. Sokak szerint már Harry herceg memoárja is annak számított.

Kapcsolódó írásaink