Bulvár

III. Károly király titkos üzenete

Katalin hercegnének küldte húsvét előtt

A worcesteri székesegyház csütörtöki tartandó királyi misén közvetítették azt a felvételt, amelyen valószínűleg a brit uralkodó rejtett üzenetet küldött a szintén rákkal küzdő Katalin hercegnének – írja az elle.hu.

III. Károly király titkos üzenete
III. Károly király
Fotó: AFP/Pool/Stefan Rousseau

III. Károly király a videóban arról beszél, hogy Jézus példát mutatott arra, hogyan kell szolgálnunk és gondoskodnunk egymásról, és hogy nemzetként nagy szükség van azokra, akik kinyújtják felénk a baráti kezet, különösen a szükség idején. A király szavai valószínűleg utaltak a médiaőrületre, ami mindkettőjüket körülvette az elmúlt hónapokban. Sokan úgy gondolják, hogy Katalin hercegnét az elképesztő teóriák kényszerítették arra, hogy színt valljon, hiszen már olyan pletykák is napvilágot láttak, hogy Vilmos hercegnek egy másik nőtől lesz gyermeke. Ez az információ azonban nagyon messze állt az igazságtól.

Múlt pénteken árulta el a háromgyermekes édesanya, hogy megkezdte a megelőző kemoterápiás kezelést, ugyanis néhány hete a vizsgálatokból kiderült, hogy rákkal küzd. Katalin hercegné azt mondta, hogy a januári hasi műtétjénél ez még nem volt nyilvánvaló. Katalin hercegné, Vilmos herceg és a három gyermekük az idei közös húsvétozást is kihagyja a királyi családdal, és elvonultan ünnepel.

Kapcsolódó írásaink