Bulvár

Katalin hercegnét élő adásban alázta meg egy műsorvezető, most szétszedik az internetezők

Katalin hercegnét megvédik a rajongói

Katalin hercegné a rákdiagnózisa bejelentése előtt trollok áldozata lett, és rengeteg összeesküvés-elméletet gyártottak róla. A sorba beállt Stephen Colbert tévés és komikus is, akit most szétszednek az internetezők, mert nem elégedettek a bocsánatkérésével. A férfi így nyilatkozott a The Late Show-ban – írja a elle.hu.

Katalin hercegnét élő adásban alázta meg egy műsorvezető, most szétszedik az internetezők
Katalin hercegné és Vilmos herceg
Fotó: AFP/Pool/Eddie Mulholland

„Van egy mérce, amihez igyekszem tartani magam, és ez az, hogy nem könnyítek mások tragédiáján” – mondta az 59 éves férfi a hétfői adásban.

„Túl sokan tudjuk, hogy bármilyen rákdiagnózis megrázó a beteg és a családja számára. Bár biztos vagyok benne, hogy nincs szükségük rá tőlem, én és mindenki itt a »The Late Show«-ban szeretnénk kifejezni jókívánságainkat és szívből reméljük, hogy a gyógyulása gyors lesz” – tette hozzá a komikus, aki múlt héten még viccet csinált az összeesküvés-elméletekből.

Kiakadtak az emberek.

„Nincs tényleges bocsánatkérés Stephen Colberttől Kate Middletonnak” – írta valaki.

„Lehetne Stephen Colbert még nagyobb bunkó??? Ez félrevezető mellébeszélés, NEM bocsánatkérés” – szólalt meg valaki más, azonban volt, aki megvédte a tévést: „Stephen Colbert nagyon jól kezelte ezt. És örülök, hogy nem kért bocsánatot a vicceiért. Mert nincs rá szüksége. A közszereplőkkel és a hírekkel kapcsolatos viccelődés része a késő esti műsorvezetésnek.”

Katalin hercegné januárban esett át hasi műtéten, majd a további vizsgálatok kimutatták, hogy rákbetegséggel néz szembe. Jelenleg megelőző kemoterápiás kezelést kap, ám a bejelentésében elmondta, hogy rendkívül nehéz volt megosztaniuk a hírt a három gyermekükkel. Vilmos herceg azonban mindben támogatja a feleségét, és mellette áll.

Kapcsolódó írásaink