Bulvár

Krausz Gáborra jó hatással van Mikes Anna

A sztárséf egyre felszabadultabb, egyre lazább, és egyre többet mosolyog

Igen romantikusra sikerült Krausz Gábor és Mikes Anna első közös Valentin-napja. A kommentelők odáig vannak a szerelmesekért, szerintük a sztárséf teljesen kivirult gyönyörű kedvese mellett – írta meg a borsonline.hu.

Krausz Gáborra jó hatással van Mikes Anna
Krausz Gábor és Mikes Anna
Fotó: TV2

Már Krausz Gábor és Mikes Anna első táncánál a Dancing with the Starsban felszisszentek a rajongók, mennyire összeillenek. A televíziónézők minden egyes mozdulatukba, minden egyes mondatukba belelátták, hogy itt bizony szerelem szövődött. Végül igazuk is lett, egymásba szeretett a sztárséf és gyönyörű táncpartnere, de csak akkor vállalták fel kapcsolatukat, amikor biztosak voltak érzelmeikben.

Első közös Valentin-nap. ❤️ Ez így most jó. Mi ketten, egy jó film, egy finom sajttál, és egy jó üveg magyar bor. ????❤️ – írta a posztban Krausz Gábor.

Objektum doboz

Egy szó mint száz, mondhatni egy emberként szurkolt az ország azért, hogy összejöjjön a Séfek séfe mestere és a táncművész. Mert már a DWTS alatt látszott, ahogy Krausz Gábor egyre felszabadultabb, egyre lazább, és egyre többet mosolyog. A változás annyira szembetűnő volt, a séf annyira el tudta magát engedni partnere mellett, hogy szép lassan beszambáztak a döntőbe, és meg is tudták nyerni.

Kapcsolódó írásaink