Bulvár

Matt LeBlanc így búcsúzott el Matthew Perrytől

Matt LeBlanc a magánéletben is barátjának tekintette Matthew Perryt

Egy Instagram-poszttal búcsúzott el néhai kollégájától Matt LeBanc, amely pillanatok alatt el is terjedt a közösségi médiában. A színész Matthew Perry halála után két héttel szólalt meg az esettel kapcsolatban – írja az elle.hu.

Matt LeBlanc így búcsúzott el Matthew Perrytől
Képünk illusztráció
Fotó: NorthFoto

Az 54 évesen, váratlanul elhunyt Matthew Perry halála az egész színészvilágot megrázta, a Jóbarátok című sorozat másik 5 főszereplőjét, Lisa Kudrow-t, Matt LeBlanct, Kourteney Coxot, Jennifer Anistont és David Schwimmert pedig teljesen lesújtotta kollégájuk halála.

Egy közös nyilatkozatot adtak ki, és mindannyian részt vettek a színész temetésén, de nem nyilatkoztak. Most viszont Matt LeBlanc megtörte a csendet.

Matthew Perryt minden kollégája szerette

Matt LeBlanc egy közös fotót osztott meg Matthew Perryvel, amely abban az időben készült, amikor még együtt forgattak a Jóbarátok című sorozatban. Az alábbi sorokat tette közzé:

Nehéz szívvel búcsúzom. Az együtt töltött idő tényleg a kedvenc időszakaim közé tartozott. Megtiszteltetés volt megosztani veled a színpadot és az, hogy a barátomnak nevezhettelek. Mindig mosolyogni fogok, ha rád gondolok, és soha nem felejtelek el. Soha. Tárd ki a szárnyaid és repülj testvér, végre szabad vagy.

A színész a posztot azzal zárta, hogy tett egy vicces utalást arra, hogy sorozatbeli karaktereik folyton a tartozásokon vitáztak: közölte, hogy Perry nyugodtan tartsa meg azt a 20 dollárt, amivel tartozik.

A rajongókat nagyon meghatották a kedves sorok, és a poszt alatt egyre több kommentelő fejezi ki részvétét Matt LeBlancnak is.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink