Bulvár

Kate Winslet: Rohadtul megérte a #MeToo

„A fiatal színésznők ma már, b*ssza meg, nem félnek!” – vélekedett a színésznő

Kate Winslet kilenc éve dolgozik egy filmen, ami Lee Millerről, a modellből, majd Vogue-fotósból lett haditudósítóról szól – adta hírül a Vogue cikke alapján a WMN. Winslet a hangutómunka közben adott interjút, amelyben a film mellett arról is nagyon őszintén beszél, hogy még neki is meg kellett küzdenie a filmszakma előítéletességével, olvasható a Mandineren megjelent cikkben.

Kate Winslet: Rohadtul megérte a #MeToo
Kate Winslet színésznő
Fotó: AFP/Stefano Rellandini

Winslet elismerte, hogy a #MeToo mozgalom hatalmat adott a színésznőknek. „Ó, Istenem! Ez a legjobb rész. A fiatal színésznők most – basszus – nem félnek. Ez annyira büszkévé tesz engem. És arra gondolok, hogy igen, az összes szarral való dobálózás, az összes küzdelem, a hangom évekig tartó használata, gyakran ujjal mutogatva és kinevetve – leszarom! Mindez rohadtul megérte. Mert a kultúra olyan módon változik, amit a legmerészebb álmaimban sem tudtam volna elképzelni a húszas éveimben.”

Elmondta, hogy az, hogy fiatal színésznőként átvészelte a szakmát, „abszolút megkeményített, de az a dolog, amit mindennél jobban adott, az az volt, hogy mélyen megértettem, mit jelent olyan karaktert játszani, mint Lee Miller”.

Kapcsolódó írásaink