Bulvár

Elviselhetetlen fájdalmakkal küzd az Omega legendája

Csendes, visszafogott, meghitt ünnep. Molnár György – vagy ahogy mindenki becézi: Elefánt – imádott felesége, gyermekei és családtagok részvételével koccintott egy izraeli borral, majd elfújt 74 szál gyertyát. A legendás zenész csak annyit kért a 74. születésnapjára a Teremtőtől, hogy múljanak el a fájdalmak és félelmek, amelyekkel immár évek óta együtt kell élnie – számolt be a Blikk.

Elviselhetetlen fájdalmakkal küzd az Omega legendája
Molnár György Elefánt
Fotó: Wikipedia/Omega staff

– Sajnos, alig tudok járni. Kiújult a gerincsérvem, minden egyes mozdulat pokoli kínokkal párosul – mondta Molnár György. 

– A rákot már legyőztem, az onkológusom mosolyogva mondta, hogy 'ez ügyben már nem kell találkoznunk, Gyurikám'. Azóta évente többször is megyek kontrollra, biztos, ami biztos alapon, a leleteim jók, és ez a legfontosabb. De a testem mintha direkt ellenem dolgozna. Volt korábban az a súlyos otthoni balesetem, amikor elestem, majd hónapokig tartott, mire úgy-ahogy felépültem. Még szerencse, hogy nem hajítottam el a botokat, amelyekre támaszkodtam, mert most újra ezek segítségével közlekedem. Megyek – vagy inkább visznek – mindenhová. Orvoshoz, gyógymasszőrhöz, kiropraktőrhöz. Még Londonból is eljött hozzám egy olyan természetgyógyász, aki számomra új módszerrel próbál rendbe hozni. Egyvalami biztos: nem engedem műttetni magam, nem kockáztatok. Inkább foggal-körömmel harcolok a gyógyulásért – mondta.

A zenész a nehézségek közepette is igyekezett alkotni.

Az Utolsó mohikán című nóta hellyel-közzel már készen van – folytatta a zenész. – Már megvan nagyjából az is, kikkel és mikor állunk a közönség elé, de erről még korai lenne beszélni. Írtam még három további nótát, mert van időm számokat szerezni, dallamokat gyártani. Otthon vagyok, kezembe veszem a gitárt, és valóban alkotok. A családom, a feleségem mindenben támogat – fogalmazott.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom