Bulvár

Valami nem stimmel Britney Spearsszel, aki bugyiban mesélt a válásáról

„Szeretném megmutatni az érzelmeimet és a könnyeimet és hogy hogyan érzek valójában, de valamiért mindig el kellett rejtenem a gyengeségeimet!” – mondja szipogva az énekesnő, aki egy szál bugyiban állt a nyilvánosság elé. Insta-posztját az Origo szúrta ki.

Valami nem stimmel Britney Spearsszel, aki bugyiban mesélt a válásáról
Britney Spears
Fotó: AFP/Valerie Macon

A Magyar Hírlap is megírta, hogy Britney Spears legújabb házassága a személyi edzőjével mindössze 14 hónapig tartott. A válás pedig meglehetősen viharosnak tűnik: Sam Asghari állítólag megfenyegette az énekesnőt. A férfi pedig azt állítja, hogy Britney verte.

Most Britney Spears is elmondta a véleményét. Az Instagram oldalára feltöltött videóban meglehetősen zaklatottnak tűnik. Túl sok ruha sincs rajta; táncol, sír... Íme:

Objektum doboz

„Mint azt már mindenki tudja, Hesam és én már nem vagyunk egy pár. Hat év hosszú idő ahhoz, hogy együtt legyünk valakivel, ezért egy kicsit megdöbbentem, de… Nem azért írok, hogy megmagyarázzam, mi történt, mert ez őszintén szólva senkire sem tartozik. Őszintén szólva, nem bírtam tovább a fájdalmat. Valamilyen telepatikus úton annyi üzenetet kaptam a barátaimtól, ami megolvasztja a szívemet, és ezt köszönöm” – kezdte a bejegyzést.

„Túl sokáig játszottam az erőset, az Instagramom talán tökéletesnek tűnik az életem, de mindez messze van a valóságtól – és azt hiszem, ezt mindannyian jól tudjuk. Szeretném megmutatni az érzelmeimet és a könnyeimet, és hogy hogyan érzek valójában, de valamiért mindig el kellett rejtenem a gyengeségeimet! Ha nem lennék édesapám erős katonája, akkor elküldenének olyan helyekre, ahol orvosok kezelnének. De akkor volt a legnagyobb szükségem a családra. Feltétel nélkül kell szeretni, nem feltételekkel! Szóval olyan erős leszek, amennyire csak tudok és megteszek minden tőlem telhetőt” – írta a videó mellé.

Kapcsolódó írásaink