Bulvár

Lagzi Lajcsi aggasztó üzenete: Már arra sincs erőm, hogy elmenjek a börtön kisboltjába

Galambos Lajos 100 napja van rács mögött, 10 kilót fogyott

„Sajnos, egyre romlik az egészségi állapotom, ezt mindenki láthatja. Nemrég mérték meg a súlyomat, pontosan tíz kilót fogytam, mióta bent vagyok” – nyilatkozta a Blikknek az ügyvédjén keresztül Galambos Lajos, aki 100 napja van börtönben.

Lagzi Lajcsi aggasztó üzenete: Már arra sincs erőm, hogy elmenjek a börtön kisboltjába
Lagzi Lajcsi
Fotó: YouTube/LifeTV

Galambos másodfokon lopás és egyéb bűnök elkövetése miatt 3 év hat hónap börtönbüntetést kapott, a közügyektől pedig 4 évre tiltottak el. Emellett több mint 4 millió forintot és további bűnügyi költségeket kell megfizetnie – írta az RTL.hu.

„Változatlanul szinte csak folyékony halmazállapotú táplálékot tudok bevinni a szervezetembe, vagyis leveseket iszom, és a pörkölt szaftját szürcsölöm ki. Egész egyszerűen képtelen vagyok mást megenni. Ha néha megkívánok valamit, amit a börtönben lévő kisboltban lehet venni, megkérek valakit, hogy vásárolja meg nekem. Már arra sincs erőm, hogy addig elmenjek” – nyilatkozta a Blikknek.

Hiába telt el száz nap, tovább küzdök az igazamért. Tudom, hogy nem követtem el semmit, és ezt be is fogom bizonyítani. Valamikor ki kell derülnie az igazságnak, nem adom fel!

– jelentette ki Lajcsi.

Kapcsolódó írásaink