Bulvár

A Pókember filmek sztárja bevallotta, hogy alkoholista

Szerinte ezzel sok brit van így

Tom Holland egy friss interjújában elárulta, hogy miért hagyott fel teljesen az ivással másfél évvel ezelőtt. A színész bevallotta, hogy alkoholproblémái voltak, ezt pedig sokáig nem vallotta be magának – számolt be a Joy.

A Pókember filmek sztárja bevallotta, hogy alkoholista
Tom Holland
Fotó: Getty Images via AFP/Getty Images North America/Michael Loccisano

„Alapvetően nagyon sokat tudtam inni, nem tudtam leállni, de ezzel sok brit van így… Úgy gondolom, hogy benne van a génjeimben az édesanyám családjának oldaláról. Ha valaki minden egyes nap megiszik egy sört, az már alkoholizmus… Először úgy voltam vele, hogy az ünnepi ivások miatt tartok egy száraz januárt. De mivel nagyon nehezemre esett, elkezdtem aggódni, hogy miért hiányzik ennyire az alkohol. Úgy döntöttem, hogy februárban sem iszom, ezzel akartam meggyőzni magamat, hogy nincs semmilyen problémám, de ez a hónap is baromira nehéz volt. Nem tudtam másra gondolni, csak arra, hogy igyak valamit, ez pedig megrémisztett. A száraz januárt végül júniusig toltam, akkorra viszont rájöttem, hogy sokkal jobban érzem magam. Több energiám lett, végre jól aludtam, a forgatásokon is jobban teljesítettem, jobban kezeltem a magánéleti problémáimat, mindenre kihatással volt. Úgyhogy azóta nem iszom, és boldogabb vagyok, mint valaha!”

A rajongók persze már minden platformon kifejezték a támogatásukat Tom irányába, és nagyon büszkék rá, amiért ilyen őszintén beszélt a problémáiról, és arról, hogyan küzdötte le az alkoholizmust – írják.

Kapcsolódó írásaink

Nem jött be a papírforma az Oscaron

ĀA Zöld könyv lett a legjobb film – Házigazdák nélkül is flottul zajlott a gála – A Roma nyerte a legjobb idegen nyelvű film díját, valamint az operatőri és a rendezői kategóriát