Bulvár

Összeesküvést sejt a háttérben Árpa Attila

Boszorkányüldözésnek nevezte az ellene folyó pereskedést Árpa Attila. A színész-rendező felháborodva adott interjút a Tények Plusznak, ugyanis elege lett a drogbotrányával kapcsolatos tévhitekből.

Összeesküvést sejt a háttérben Árpa Attila
„Biztos vagyok benne, hogy a háttérben valami személyes indíték van”
Fotó: Árpa Attila közösségi oldala

Összeesküvést sejt a háttérben, és szimpla boszorkányüldözésnek nevezte az ellene folyó pereskedést Árpa Attila a Tények Plusznak adott interjújában. A színész-rendező felháborodva ecsetelte, hogy elege lett a drogbotrányával kapcsolatos tévhitekből. Az ügy másodfokon folytatódik, mert az ítélettel egyik fél sem volt elégedett. Az egykor szerelmet kereső Nagy Ő most saját bevallása szerint az igazáért küzd.

Emlékezetes, az ügy 2019-ben kezdődött, amikor is a művész által rendezett kártyapartin megjelentek a rendőrök. A házkutatási parancson az állt, hogy az érintett kábítószert fogyaszt, terjeszt és kereskedik vele.

A gyanúból 2021-ben aztán vádemelés lett. Több fotó készült annak a 33 éves férfinak a lakásán, aki a vád szerint kokainnal és extasyval kereskedett Budapesten, és akinek az egyik rendszeres vásárlója Árpa Attila lehetett. Az ügyészség szerint a színész-rendező partikra rendelhette a drogokat, ő lehetett az összekötő a díler és a barátai között.

A tárgyalások kezdetén az ügyészség a dílerre letöltendőt, míg a művészre és barátaira felfüggesztett börtönbüntetést kért. Árpa Attila azonban végül csak 1,5 millió forintos pénzbüntetést kapott.

„Fogyasztottam kábítószert? Igen! Csak úgy, mint David Bowie, Johnny Depp és Mick Jagger, Frank Sinatra és még sorolhatnám azokat a hírességeket, nem sorolom magam hozzájuk, mert sajnos nagyon-nagyon más liga ők. De hát valljuk be őszintén, a mai világban ez már nem annyira meglepő. Illegálisnak illegális, igen. Meg kell bünteti azt, aki fogyaszt? Hát, a magyar jog szerint igen! Állok elébe” – hangsúlyozta az egykori Nagy Ő.

Kapcsolódó írásaink