Bulvár

Az énekesnő családja retteg, hogy a sztár úgy fog meghalni, mint Amy Winehouse

A fiuk 11 és 13 évesek voltak, amikor Britney ismét fürdetni akarta volna a serdülő gyermekeit

Egy bennfentes újságíró sokkoló részleteket árult el Britney Spears jelenlegi állapotáról és arról, hogyan érinti ez jelenleg a szeretteit – írta meg a hirado.hu.

Az énekesnő családja retteg, hogy a sztár úgy fog meghalni, mint Amy Winehouse
Britney Spears
Fotó: NorthFoto

Sokan remélték, hogy azok után, hogy Britney Spears gondnokságát megszüntette a bíróság, az majd elhozza az énekesnő számára a boldogság és a stabilitás új fejezetét, az elmúlt 18 hónap azonban nagy kihívásnak bizonyult nemcsak számára, de hozzátartozóinak is – írta meg a hirado.hu.

Objektum doboz

Az énekesnő gondnokságát 2021 novemberében szüntették meg, melynek értelmében Britney ismét teljes mértékben maga dönthet saját sorsa felett, beleértve mintegy 60 millió dollárnyira becsült vagyonát is. Britney azóta a közösségi média napi szereplője lett, melyet elleptek az aggodalmat keltő videói. Az egykori popdíva rendkívül érzelmesen dokumentáltja szabadságát, amelyek közül sok videóban félmeztelenül jelenik meg.

A gyakran bizarr posztok alapján úgy tűnik, hogy a 41 éves énekesnőt megtörték a gondnokság évei, és a család attól tart, a mai napig is azok a mentális egészségügyi problémák gyötrik, amelyek a gondnokság alá helyezéshez vezettek.

Objektum doboz

Azt mondják, hogy újra drogozik. A családjából néhányan azt állítják, a korábban drogproblémákkal küzdő sztár újabban kristálymetet, a Breaking Bad című sikersorozatban elhíresült kokainszármazékot használ – írja a Dailymail újságírója, Daphne Barak exkluzív cikkében, aki kilenc hónapot töltött a Spears családdal, többek között az énekesnő szüleivel, bátyjával, volt férjével és gyermekeivel, egy most készülő dokumentumfilm miatt. Az újságíró állítja, hogy a helyzet sokkal felkavaróbb, mint ahogy azt sejteni lehetett.

„Attól tartok, hogy metamfetamint használ. Azért imádkozom, hogy valaki nyilvánosságra hozza, amitől majd észhez tér. Annyira félelmetes, ő a fiaim anyja” – mondta állítólag az újságírónak Kevin Federline, Britney volt férje.

A fiúk, a 17 éves Preston és a 16 éves Jayden éppen emiatt nem hajlandók találkozni Britney-vel, miután látták, hogy anyjuk házához jár egy drogdíler.

Britney könnyen Amy Winehouse sorsára juthat

A család nagyon aggódik, Britney apja, Jamie attól tart, hogy lánya ugyanarra a sorsra jut, mint Amy Winehouse angol énekesnő, aki tragikusan fiatalon, 27 évesen hunyt el.

A cikk újságírója – aki Winehouse családjával is készített mélyinterjúkat – elárulta, hogy a félelem nem alaptalan, miután aggasztó párhuzamokat lát Amy és Britney életében.

„Minden alkalommal, amikor csörög a telefon, attól félek, hogy lesújtó híreket kapok. Nem szeretném, ha a fiúk egy reggel arra ébrednének, hogy az anyjuk túladagolta magát” – fejezte ki aggodalmát Federline.

Britney fiai nem kérnek édesanyjuk törődéséből

Britney Spears több mint egy éve nem látta tinédzser fiait, miután nyilvánosan összevesztek a közösségi médiában tanúsított viselkedése miatt. Britney és fiai kapcsolata már egy ideje zátonyra futott, majd 2022 augusztusában végleg elmérgesedett, miután Jayden nyilvánosan kritizálta anyja szülői képességeit.

Britney magánéleti hullámvölgyei, az anyaság, a mentális egészségügyi problémák, a családi összeomlás és a keserű jogi viták mind-mind a kamera előtt zajlottak le. Fiai természetesen megszenvedték ezt az időszakot, de gyermekkoruk több traumatikus élménye vezetett odáig, hogy jelenleg nem tartják a kapcsolatot az anyjukkal.

A fiuk 11 és 13 évesek voltak, amikor Britney ismét fürdetni akarta volna a serdülő gyermekeit, nem beszélve a horrorisztikus esetről, amikor Jaden arra ébredt, hogy az anyja egy konyhakéssel a kezében áll a szobája ajtajában az éjszaka közepén.

„A fiúk úgy döntöttek, hogy most nem találkoznak vele. Már néhány hónapja nem látták őt. Azt is ők döntötték el, hogy nem mennek el az esküvőjére” – nyilatkozta az exférj egy tavaly augusztusi interjúban – olvasható a portálon.

A család összefogott, de a tervük az utolsó pillanatban hullott darabjaira

Britney évek óta antidepresszánsokon és nyugtatókon él, ez sosem volt titok. A lejtőn azonban akkor indult el igazán, amikor ezeket az orvosai által beállított szereket elhagyta, és helyette olyan drogokhoz nyúlt, amik felpörgették.

A TMZ februárban számolt be róla, hogy a család és a barátok, sőt még Britney jelenlegi férje, Sam Asghari is tárgyalásokat folytattak arról, hogy közbelépnek, és megpróbálják jobb belátásra téríteni Britney-t egy gyógyszeres kezeléssel kapcsolatos probléma után. A Spears mentális egészségével kapcsolatos növekvő aggodalmak közepette férje, egy terápiás szakember és több orvosa is azt tervezte, hogy megpróbálják meggyőzni a 41 éves „Hold Me Closer” énekesnőt, hogy kezelésre járjon, és két hónapig Los Angeles-i házban, a külvilágtól elzárkózva gyógyuljon.

Ahogy arról a hirado.hu is beszámolt, a beavatkozásra végül nem került sor, mert a rokonok szükségtelennek ítélték, Britney pedig aznap a közösségi oldalán cáfolta, hogy családja ilyen tervvel kereste volna fel őt.

A Daily Mail újságírója azonban szemtanúja volt a terv darabokra hullásának, hiszen aznap épp Kevin Federline-nal interjúzott, aki percenként leste a telefonját, hogy alakul a közbelépés. Jodi Montgomery, Britney korábbi gondnoka visszavonulót fújt, a család terve pedig az utolsó pillanatban Britney fülébe jutott, ami után összedőlt a terv.

„Ez volt az utolsó lehetőségünk, hogy megmentsük” – emlékezett vissza az énekesnő egy családtagjának elkeseredett mondatára a cikk írója.

Mi az igazság?

A Daily Mail hétvégi cikke után hamar megtörte a csendet Kevin Federline és Britney Spears is, akik mindketten hazugságnak nevezték a cikk tartalmát.

„Az állítások hamisak és visszataszítók, a kiskorúak kihasználására tett kísérlet kattintásvadász, ami egy újabb visszataszító példa arra, hogy hová süllyedt napjainkra az újságírás.”

Britney már kevésbé volt támadó, az ő szavaiból a mély csalódottsága hallatszik ki: „Nagyon elszomorít, hogy az emberek olyan dolgokat állítanak, amelyek nem igazak. Lehet, hogy nem is ők mondanak ilyeneket, mert számomra értelmetlen, hogy ilyesmiket állítsanak. Megszakad a szívem, remélhetőleg csak a hírek gyűlölködnek, és sem Kevin, sem Preston nem mondott semmi ilyesmit.”

Britney Spears jogi képviselője még a hétvégén levelet küldött a Daily Mailnek, hogy vonják vissza a Daphne Barak által írt cikket, mivel annak sokkoló részletei koholtak, ráadásul megjelenése előtt nem tájékoztatták a családot a cikkről, ami egyértelműen bizonyítja a tisztességtelen hozzáállást.

„A Daily Mail Daphne Barak által írt közzétett sztorija számos hamis és rágalmazó koholmányt tartalmaz ügyfelemmel, Britney Spearsszel kapcsolatban, amelyeket Kevin Federline-nak és gyermekeinek tulajdonítanak, különösen a kristálymet kapcsán. Nemrégiben értesültem arról, hogy Ms. Barak több alkalommal is hamis ürüggyel próbált kapcsolatba lépni Britney-vel, és a kiskorú gyermekeivel, ami kizsákmányoló, zaklató és felháborító egyben.”

Kapcsolódó írásaink