Bulvár

A botrányba keveredett hazai énekes még mindig bujkál

Figyelem és tapsvihar helyett úgy látszik, most rejtőzködni vágyik

Óriási botrányt kavart néhány nappal ezelőtt, hogy az egyik népszerű magyar énekesről (aki nem mellesleg házas és családapa) korhatáros felvételek terjedtek el a világhálón. A híresség egy vidéki fellépést követően döntött úgy, hogy nem hazafelé veszi az irányt. Inkább ellátogatott egy kéjlakba, hogy örömlányok társaságában vezesse le a feszültséget – írta meg a ripost.hu.

A botrányba keveredett hazai énekes még mindig bujkál
Képünk illusztráció
Fotó: Northfoto

Ez már önmagában rendkívül kellemetlen, azonban a videók megosztója gondoskodott arról, hogy okozzon még pár álmatlan éjszakát a művésznek. 30 millió forinttal zsarolják az énekest, ám ha nem fizet, akkor még több részletet hoznak nyilvánosságra. A felvételeken egyébként a zenész arcát kitakarták, a hangját viszont meghagyták, hogy a kíváncsi nézők találgathassanak, amire nem is kellett sokáig várni.

Mindent tagad a magyar zenész

A mai napig óriási az egyetértés a tippeket illetően, sokan gondolnak ugyanarra a népszerű zenészre. A bors kedden megkereste a sztárt, akit teljesen váratlanul ért a téma, nem is igazán tudta, miről van szó.

- Milyen felvételek? Rólam készültek? – válaszolt megdöbbenten, majd miután tájékoztattuk a felvétel tartalmáról, tagadta a vádakat.

Az nem lehet, nem lehet... Ilyen biztos, hogy nem történt – tette hozzá, majd bontotta a vonalat.

Bujkál és rejtőzködik

Az említett énekest a botrány kirobbanása után egy bécsi benzinkúton látták, egyből be is indult a pusmogás a közösségi oldalakon arról, hogy vajon miért hagyta el az országot, ám nem ez az egyetlen furcsaság! A híresség felesége váratlanul privátra állította az Instagram-profilját, pedig eddig influenszerként szép kis követőtáborra tett szert, körülbelül 17 ezren voltak kíváncsiak az általa közzétett tartalmakra.

A botrányba keveredett énekes pedig korlátozta a bejegyzéseihez írható hozzászólások számát, annak ellenére, hogy korábban roppant fontos volt neki a rajongók szeretete. Mintha mindketten el akarnának tűnni, és menekülnének a nyilvánosság elől.

Kapcsolódó írásaink