Bulvár

„Ilyen biztos, hogy nem történt” – megszólalt a megcsalási botrányba keveredett énekes

Továbbra is sok a megválaszolatlan kérdés

Tovább gyűrűzik annak a magyar énekesnek a botránya, akiről kompromittáló felvételek kerültek ki az internetre. A kommentelők már azt is tudni vélik, kiről lehet szó – írta meg a Bors.

„Ilyen biztos, hogy nem történt” – megszólalt a megcsalási botrányba keveredett énekes
Képünk illusztráció
Fotó: NorthFoto

Óriási port kavart annak a magyar énekesnek a botránya, akiről korhatáros felvételek láttak napvilágot az interneten – írta meg a Bors. A szóban forgó sztárt örömlányok társaságában kapták le, félreérthetetlen helyzetekben... A dolog pikantériája az, hogy a férfi egy házas családapa, aki feltehetően az egyik vidéki koncertje után tett egy kis kitérőt.

A felvétel megosztója gondoskodott arról, hogy okozzon még pár álmatlan éjszakát a videó szereplőjének. Kiderült ugyanis, hogy 30 millió forinttal zsarolják az énekest, ám ha nem fizet, akkor még több részletet hoznak nyilvánosságra.

A kommentelők tudni vélik, hogy ki lehet a zenész. A Bors megkérdezte, hogy eljutottak-e hozzá a kompromittáló felvételek, úgy reagált, mint akinek fogalma sincs a dolgokról.

„Milyen felvételek? Rólam készültek?” – válaszolt zavarodottan, majd miután tájékoztatták a felvétel tartalmáról, tagadta a vádakat.

– Az nem lehet, nem lehet... Ilyen biztos, hogy nem történt – tette hozzá, majd bontotta a vonalat.

Kapcsolódó írásaink