Bulvár

Al Pacino 82 évesen újra apa lesz

A kismama pedig 29 esztendős

A 82 éves színész és barátnője, Noor Alfallah babát várnak – erősítette meg Pacino képviselője a People-nak. 

Al Pacino 82 évesen újra apa lesz
A 82 éves színész és barátnője, Noor Alfallah babát várnak
Fotó: NorthFoto

Al Pacinóék tavaly április óta vannak együtt.  Al Pacinónak három gyereke született eddig, két különböző nőtől. A gyerekek már felnőttek, az egyik lánya Julie Marie 33 éves, az ikrek, Anton és Olivia pedig 22 évesek, akik a Beverly D'Angelo színésznőtől születtek. 

A hírt elsőként a TMZ hozta le, amely úgy értesült, hogy a 29 éves Noor Alfallah a várandósság nyolcadik hónapjában jár.

Nemrégiben Robert De Nirótól volt hangos a sajtó, akinek nemrégiben született meg a gyermeke. Elmondása szerint tudatosan szerettek volna közös gyermeket 35 évvel fiatalabb barátnőjével. A CBS reggeli műsorában jelentette be, hogy kislánya született, aki a Gia Virginia Chen-De Niro nevet kapta. Sokan kritizálták a színészt, amiért ennyi idősen vágott bele újra a családalapításba, hiszen a nyáron már a 80. születésnapját ünnepli.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom