Bulvár

Meglepő, kik vesznek részt Tina Turner temetésén

Tina Turner halála az egész világot megrázta

Új részletek láttak napvilágot Tina Turner temetésével kapcsolatban! A legendás énekesnő 83 éves korában a svájci otthonában hunyt el a szerettei körében. Most kiderült, hogy a búcsúztató is olyan lesz, mint a rock királynőjének az utolsó évei: csendes és visszafogott – írja az elle.hu

Meglepő, kik vesznek részt Tina Turner temetésén
Fotó: NorthFoto

Tina Turner egykori személyi asszisztense, Eddy Hampton több mint 20 évet dolgozott az énekesnőnek. A bennfentes elárulta, hogy az énekesnő nem akart nagy temetést, csak egy csendes szertartást, ahová csak a legközelebbi rokonok és barátok kapnak meghívást. 

Azt akarta, hogy hamvasszák el, és véleménye szerint egy nagyon kicsi szertartás lesz. Azonban biztos, hogy szerveznek valamiféle koncertet, hogy mások is elbúcsúzhassanak tőle – mondta Eddy Hampton, aki hozzátette, hogy szerinte a férje mellett csak a közeli barátok és a menedzser kapnak meghívást az énekesnő svájci temetésére.

Tina Turner 1994-ben költözött Svájcba, de az egykori személyi asszisztensével haláláig tartotta a kapcsolatot. Eddy Hampton akkor is támogatta a rock királynőjét, amikor megpróbált kilépni a bántalmazó házasságából, ugyanis a volt férje, Ike Turner súlyos dolgokat követett el. 

Tina Turner két vérszerinti gyermekét temette el: Raymond 2018-ban öngyilkosságot követett el, a másik fia, Craig 2022-ben rákbetegség következtében hunyt el. Mindkét tragédia megviselte az énekesnőt, különösen azért, mert a két örökbefogadott gyermekével nem igazán tartotta a kapcsolatot a 90-es évek óta. 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom