Bulvár

Győrfi Pál egy baleset helyszínére vitte először randizni a feleségét: „Tudta, mit vállal”

Pont a legrosszabbkor csörrent meg a telefonja

Győrfi Pál, a mentők szóvivője igencsak érdekes történetet mesélt el Till Attila gameshow-jában a feleségével történt első randevújáról: pont a legrosszabbkor csörrent meg a telefonja – írta a Blikk.hu.

Győrfi Pál egy baleset helyszínére vitte először randizni a feleségét: „Tudta, mit vállal”
Győrfi Pál, a mentők szóvivője igencsak érdekes történetet mesélt el Till Attila gameshow-jában
Fotó: MH/Purger Tamás

Győrfi Pál a munkája mellett olykor megmutatja a kevésbé komoly arcát is, de a családjáról és a magánéletéről ritkán nyilatkozik. Ezúttal viszont a feleségével együtt játszott az Ütős Ötösben, ahol elmesélte, majdnem törölniük kellett az első randijukat. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője, aki már 17 éve van együtt Adriennel, részletesen beszámolt arról, milyen rendhagyóan alakult a randevújuk évekkel ezelőtt.

„Elmentem az első randira, ami csak nagyon nehezen jött össze. Izgultam, hogy minden rendben legyen. De abban a pillanatban, hogy Adri kilépett a munkahelyéről, megszólalt a telefonom, hogy valami baleset van, és jó lenne, ha odamennék! Ott volt a dilemma, hogy mit csináljak: töröljük a randit vagy más megoldás szülessen? Végül eljött velem Adri a baleseti helyszínre! Azóta is erre hivatkozom: már az első randin is tudta, mit vállal

− mesélte Till Attilának nevetve.

Kapcsolódó írásaink