Bulvár

Újabb nő vádolja szexuális zaklatással Plácido Domingo operaénekest

Az énekesnő elmondta azt is, hogy nem jelentette az operasztárt a főnökeinek és a hatóságoknak sem

A nő névtelenül, elsötétítve beszélt arról a La Sexta tévécsatorna egyik vasárnapi műsorában, hogy Domingo a 2000-es évek elején egy próba alatt meg akarta fogni a fenekét, illetve egy másik alkalommal megpróbálta megcsókolni – írta a Reuters alapján a 444.hu.

Újabb nő vádolja szexuális zaklatással Plácido Domingo operaénekest
Plácido Domingo
Fotó: Wikipedia

„Az egyik első dolog, amiről szólnak neked, az az, hogy ne utazz egyedül a liftben Plácido Domingóval – mesélte. – Először akkor éreztem kellemetlenül magam, amikor egy próbán mindenki előtt megkérdezte tőlem, belerakhatja-e a kezét az aranyos kis zsebembe, mert olyan nadrág volt rajtam, aminek hímzett hátsó zsebe volt. Gyomorgörcsöm lett attól, hogy mit mondjak neki, hogy normálisan folytatni tudjuk a próbát. Ha nemet mondok, annak következményei lesznek, és ha igent, abba bele sem merek gondolni” – írta a Reuters alapján a 444.hu.

Hozzátették, az énekesnő elmondta azt is, hogy nem jelentette az operasztárt a főnökeinek és a hatóságoknak sem: „Ő Domingo. Sérthetetlen. Nem kellene annak lennie, mégis én rejtőzöm árnyékba.” Domingo menedzsere egyelőre nem reagált a hírre.

Kapcsolódó írásaink