Belföld

Potápi Árpád János: A vidéken élők nem másodrangú állampolgárai Magyarországnak

A kormány a vidék Magyarországát képviseli – jelentette ki

A vidéken élők nem másodrangú állampolgárai Magyarországnak a budapestiek mellett, hozzájárulnak az ország fejlődéséhez – hangoztatta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára szerdán Nagymányokon, a város csaknem egymilliárd forint értékű beruházásainak átadásán.

Potápi Árpád János: A vidéken élők nem másodrangú állampolgárai Magyarországnak
Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára, fideszes országgyűlési képviselő (b) és Bartucz Máté (független) polgármester (j2) a Tolna vármegyei Nagymányokon, a város csaknem egymilliárd forint értékű beruházásainak átadásán 2023. augusztus 9-én. Hat beruházás készült el a 2200 lakosú városban, köztük az óvoda bölcsődei résszel bővítése a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program 185 millió forintos támogatásával.
Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Potápi Árpád János, aki a térség fideszes országgyűlési képviselője is, a Pitypang óvodában rendezett eseményen azt mondta: ezért a hozzájárulásért a vidéki településeket támogatni kell. A kormány a vidék Magyarországát képviseli – jelentette ki.

Bartucz Máté, a Tolna vármegyei település független polgármestere ismertette: hat beruházás készült el a 2200 lakosú városban, köztük az óvoda bölcsődei résszel bővítése a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program 185 millió forintos támogatásával.

Kapcsolódó írásaink