Belföld

Karácsony és pártcsaládja megy a levesbe az ATV műsorvezetője szerint

Az ellenzéki média szereplőit is megmozgatta a 99 Mozgalom adománygyűjtési akciója, amelyről a DK és a Momentum nagyokat hallgat, a Jobbik pedig egyenesen elhatárolódik.

Karácsony és pártcsaládja megy a levesbe az ATV műsorvezetője szerint
Karácsony Gergely ernyőszervezetének kampánypénz-gyűjtési ügye átrendezheti az ellenzéki térfelet
Fotó: MH/Török Péter

Tehát akkor a Párbeszéd mellett "működő" mozgalom által zárt adománygyűjtő láda útján gyűjtött félmilliárd forintnyi mikroadomány eurót a párbeszédes bácsi vitte a bankba 30-70 milliós tételekben azok után, hogy Karácsony Gergely már nem is volt miniszterelnök-jelölt. Majd ezek a pénzek a Ficsor Ádám-Dessewffy Tibor-Szigetvári Viktor (drága jó Istenkém...) háromszögben hasznosultak az ellenzéki összefogás javára úgy, hogy erről se a DK, se a Jobbik, se a Momentum nem tudott, ha jól értem, márpedig jól értem - így kommentálta a Facebookon Dévényi István, az ATV Öt című politikai vitaműsorának műsorvezetője a 99 Mozgalom adománygyűjtő akcióját.

Dévényi a történteket úgy kommentálta: "Amúgy nem gond, Karácsony Gergely leves, MSZP leves, Párbeszéd leves. Ja, Márki-Zay Péter is. Lesz majd Momentum meg DK, mint ellenzék, meg Fidesz meghosszabbítva a végtelenségig."

Kapcsolódó írásaink